Bobi Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Salutare tuturor; In aprilie se implineste un an de la achizitie D2 td5 manual,inca reuseste sa ma surprinda aceasta masina,iar nelamurirea mea este: viratul imi pare mai greoi decat la hyundai galloper cu anvelope 32&11,5. Mentionez ca am anvelope standard si fara scurgeri ,pierderi de ulei la sistemul de directie.Daca si alti posesori au intimpinat aceasta problema si cum au rezolvat/o. 2.La frinare brusca pedala este foarte tare si pare ineficienta(am pastrat distanta)am reusit sa opresc,conditiile fiin optime din partea carosabilului,uscat,iar abs lucreaza in parametrii.In conditii de franare normala ,lenta functioneaza ireprosabil.Poate nu e obisnuit sistemul cu elementul surpriza:wink:.Oare e normal sau exista o defectiune. 3. La acest punct tot citesc si recitesc posturile si tot nu stiu de unde sa apuc; fenomenul consta in faptul ca nu raspunde la acceleratie,se simte ca trage si are cuplu doar de la 2500rpm si mai mult de 120 km-h nu merge pe loc drept,iar la panta tinde sa se subtureze si atunci trecem in viteza inferioara.Am anulat EGR cu kit de pe ebey,iar senzorul de la debitmetrul de aer l/am curatat cu spray dedicat.Pe testare nu apar modificari de parametrii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate