cace Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Am intrat in posesia unui RR P38 din 1997 4.6 HSE . Eu am Nanocom cu cablu pt Discovery acum am aflat ca la P38 e altfel cablul pt diagnoza. Intrebarea este : Pot gasi o solutie sa nu dau 99.99 euro pe acest cablu la cei de unde am cumparat nanocomul ca sa pot lua doar codurile de la ei? Discovery 2 2004 facelift 2.5 diesel cutie manuala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Re: Cablu pt diagnoza RR P38 1997 ..... Pot gasi o solutie sa nu dau 99.99 euro pe acest cablu la cei de unde am cumparat nanocomul ca sa pot lua doar codurile de la ei? Da: https://www.nanocom-diagnostics.com/shop/product/ncom23 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate