Salaiste 100 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Buna ziua. A montat cineva Portal axels Pe un discovery sau Defender? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Re: Portal axels Buna ziua. A montat cineva Portal axels Pe un discovery sau Defender? Multumesc Raspuns: Da.... Cu placere.... NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Salaiste 100 Postat Ianuarie 27, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Re: Portal axels Poti te rog sa imi dai mai multe imformatii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Re: Portal axels http://www.pirate4x4.com/forum/land-rover/865657-lr-defender-130cc-rhino.html NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Salaiste 100 Postat Ianuarie 28, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Re: Portal axels Multumesc pt link. Am citit pe linkul respectiv si din ce am inteles ar fi costat la momentul respectiv in jur de 7000 euro asa ca am zis sa trimit un email sa vad cat or fi acuma si nu prea mai vreau sa pun punti portale:cr3 11000 lire plus tva :hl. O sa caut ceva punti de volvo sau uaz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Ianuarie 28, 2018 Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Re: Portal axels Imparaseste si la noi ce planuri ai .. la ce roti te gandesti sa ii pui de vrei sa schimbi puntile? Daca chiar doresti, le poti face si pe ale tale aproape indestructibile , Din fericire sunt o multime de metode pentru a upgrada o punte rover. Intereseaza te putin si compara daca e mai bine/rentabil sa faci conversie sau upgrade la actual. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate