patagoniac Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Buna seara, Mi-am luat de curand un suzuki samurai an '90 si la o scurta vizita cu ea la service am observat niste lipsuri. Poate cineva sa ma indrume de unde as putea procura cateva piese ptr ea? o sa fac o scurta lista cu chestii ce lipsesc si le-as vrea cat mai repede ptr a ma putea inscrie la RAR fara teama - amortizoare spate (il am doar pe cel din dreapta,dar mi-e teama sa nu se fi ramolit si acela daca a lucrat de unul singur) - "sloturi"(sau cum naiba le-o zice:P) de prins centurile de siguranta - busonul de la rezervorul de benzina (momentan ma chinui cu niste porcarii de unica folosinta din plastic ce se rup la fiecare alimentare) - eventual o pompa ptr stropit parbrizul ptr ca am observat ca nu functioneaza - HARDTOP O sa va pun poze cu frumushenia cat de curand posibil, va promit. Multumesc ptr. ajutor! Cosmin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: amortizoare spate suzuki samurai As mai vrea un scut,nu stiu cat de obligatoriu este, dar parca suna bine sa ai scut sub masina,mai ales ca nu vreau s-o menajez numai pe asfal;o sa am niste diguri urate de cocotat pe la Dunare,plus ceva gropi cu namoale. Sistemul de evacuare al fumului este schimbat din ce am inteles,aveti idee cat ar costa unul original si unde gassc piese prin Bucuresti? Pozitiile fata sunt de dacie,arata bine, si sper sa nu e ia cei de la rar de chestia asta. pozitiile laterale spate lipsesc cu desavarsire :D. Inca o intrebare: scaunul soferului trebuie sa aibe amortizoare???!! eu am scaunele si bancheta originale, dar nu cred sa fie vreun amortizor la cel al soferului Va mutumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: amortizoare spate suzuki samurai Daca ai rabdare, eu imi schimb suspensia pe toate 4 rotile si vor fi disponibile toate piesele componente, inclusiv amortizoarele spate. In circa 2 saptamini ar fi gata. ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: amortizoare spate suzuki samurai COOL. Am rabdare, ne vedem in brasov, peste 2 week-enduri cred ca plec iar in harghita si trec si prin Brasov. Daca vrei, lasa-mi datele tale pe mesaj privat si te sun sa mai discutam. Numai bine si multzam fain de ajutor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: amortizoare spate suzuki samurai Multzam fain ptr. raspuns. Sincer sa fiu le-as lua pe toate ca nu stiu ce-o sa-mi mai trebuiasca la al meu. Da-mi te rog un mesaj privat cu numarul tau de telefon. Bullbar-ul meu e ok, numai k nu prea am incredere in sistemul de prindere. Mai inainte m-a sunat un amic si mi-a zis k are nevoie de un bullbar, dar unul care sa cuprinda usor si lateralele farurilor (crede el ca a fi model '87). Cat despre restul ramane sa-mi mai explici ce-s alea overfendere, si ornamente prafare :P sorry dar sunt nou in sportul asta si ink sunt in cautari de termeni si explicatii. Ca idee vreau sa-l fac sa trec de RAR :)) si apoi o sa dau frau liber imaginatiei cu alte acareturi. O sa-l sun maine si pe Costin ca el am impresia ca e din Bucuresti si ne putem si vedea sa-mi mai deschida nitel mintea. Culmea e ca de cand l-am luat pe Suzu, mi-am facut o gramada de prieteni noi care-mi impartasesc aceeasi pasiune ptr Samurai. Din Sighisoara, din Miercurea Ciuc, din Gheorgheni, Sovata, Borsec. Asta nemaincluzand nebunii mei amici de pescuiala care sunt insalivati sa-si cumpere. Apropos, unul dintre ei deja a venit astazi cu una bucata Samurache asa ca in gashka mea deja suntem 2 nebuni si facem comparatii cu ce avem sau n-avem sau ce am vrea sa mai avem si radem ca prostii ca n-o sa luam RAR-ul.:))) Numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: amortizoare spate suzuki samurai Masina mea e la Costin si poti vedea exact in ce stare sint piesele. Eu ajung acolo doar saptamina viitoare. Ar fi bine sa ne intilnim acolo. Cel mai probabil marti sau miercuri saptamina viitoare. ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: amortizoare spate suzuki samurai hehehe.....mersi mult, alex pentru explicatie. Mai bine de atat nu se putea. Te anunt cat de curand cum facem, k acum suntem 2 samuraisti in gasca mea si o sa avem sigur nevoie, mai ales amicul meu de overfendere si ornamentele pragare. Multumesc inca o data. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: amortizoare spate suzuki samurai http://img45.imageshack.us/img45/4010/samurai3qr6.th.jpghttp://img45.imageshack.us/images/thpix.gif Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: amortizoare spate suzuki samurai http://img359.imageshack.us/img359/5839/samurai2gs5.jpg http://img359.imageshack.us/img359/samurai2gs5.jpg/1/w2816.png Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: amortizoare spate suzuki samurai http://img82.imageshack.us/img82/4836/samurai4mg2.jpg http://img82.imageshack.us/img82/samurai4mg2.jpg/1/w640.png Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: amortizoare spate suzuki samurai Scuze ptr poza prea mare de dinainte. Am uitat sa dau "resize". Se poate sterge si o bag din nou mai mica. No, asta-i utilajul :D Ma cam zdruncina la gropi inca nu stiu ce sa-i fac sa nu mai arunce asa de tare. Any idea?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: amortizoare spate suzuki samurai Din poza recunosc masina care era de vinzare in Tirgu Secuiesc. Asta e? ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: amortizoare spate suzuki samurai Salutare,te-am depasit duminica sera pe DN1 inainte de Ploiesti,eram cu un Patrol mare pe 35-uri..... Frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: amortizoare spate suzuki samurai No, asta-i utilajul :D Ma cam zdruncina la gropi inca nu stiu ce sa-i fac sa nu mai arunce asa de tare. Any idea?? OME sau vreo conversie la elicoidale...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: amortizoare spate suzuki samurai sa o stapinesti sanatos apropo daca vrei telescoape sunt la unix la 130,00 bucata japoneze pe fata si 134.60 pe spate in legatura cu scuturatul asa sunt cam toate si al meu scutura dar s-a imbunatatit putin dupa schimbarea amortizoarelor si eu ieri mi-a splenguit foile de arc :ypu suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mihair Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: amortizoare spate suzuki samurai sal daca nu te superi cat ai dat pe sami? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Noiembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: amortizoare spate suzuki samurai Scuze ptr raspunsurile intarziate, dar stau am prost cu timpul liber. E luata din Targu Mures, cu 2000 de euro, si ink 200 pe prelata de la un baiat fain din Sighisoara care se da cu a lui la off-road si nu vroia s-o strice pe asta buna. Eu am luat-o de pescuit si de ajuns in locuri in care alte masini nu viseaza sa ajunga vreodata, dar poate voi pune si eu botul pe vreun Open vreodata. Momentan vreau sa o fac cum a fatat-o ma-sa si mai apoi o sa vad ce imbunatatiri si preparari o sa-i mai fac. Mai intai as vrea sa scap de RAR si s-o inscriu, sa nu-mi expire numerele rosii. Ca e asa de saltareata, ma gandesc ca poate fi si din cauza amortizorului ce lipseste pe spate stanga, si posibil ca foile de arc sa nu mai fie asa de curbate si sa nu-si faca treaba cum trebuie. Trebuie dusa la un "doctor" bun sa-mi spuna ce o doare. Momentan se comporta destul de bine. Am cateva probleme pe care le stiu si or mai fi si altele, insa ramane sa o duc la o "consultatie". Costine, vezi ca vin ..........si cu sora-sa din Hunedoara. @samu radu Radu, eu merg luni cred la Costin, apoi ma uit la a ta si la piese si apoi ma decid ce si cum,si ne vedem marti sau miercuri cand ajungi in Bucuresti; daca nu iau eu, atunci vedem cum facem ca mai am 2 nebuni. @alexx din Tr. Severin Vezi ca aripile si Bullbar sigur le ia un amic al unui amic ca ma innebuneste sa te sun, dar nu mi-ai dat nr de tel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: amortizoare spate suzuki samurai Da un tel inainte ca sa avem loc in garaj :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: amortizoare spate suzuki samurai Arata bine masina am vazut-o si eu sambata in parcarea de la Ikea :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate