Marius C alias Turagmes Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Maine merg la Sanpetru...se lasa cu un mare miting aviatic...asa spun cei de la aeroclub....poze maine dupa amiaza :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 |Distractie placuta! Asteptam foto... 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2007 Am fost la miting....ce sa spun....impresionant :B Ceva poze cu participanti...mai mari....mai mici....4x4 :lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2007 :grin:....cam asa a fost...pacat ca nu incap poze de format mai mare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Misto ! In poza a treia aia cu bordul...ce dracu alegat cu lacatul? frana de mana? :mrgreen: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2007 Ala e sistemul antifurt :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Ala e sistemul antifurt :grin: :grin: :grin: Mai bine ii scotea fisele :P Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Da faine... si aia mici si aia mari... 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Totusi pozele nu pot exprima nici 5% din ceea ce a fost acolo. :B Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2007 Corect Nello....trebuia sa fi acolo sa simti si sa auzi.... :pl1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Imi imaginez si amintesc perfect. In Italia nu ratez niciodata astfel de eveniment. Aeroportul e la 15 km de mine. :D Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2007 stiu cum e....am facut si eu naveta intre Malpensa si Linate...in Milano :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Nop . Eu stau la Perugia.:D Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2007 Cel mai aproape de tine am ajuns la Citta di Castelo....caram marfa ptr Brico :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate