Vizitator vlad2007_m Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 salut.am un tj din 97 si as vrea un sfat prima data .ce kit de inaltare ar trebui sa cumpar pentru a putea sa pun 33-uri pe masina? -are cineva roti pe 10" ? va rog sa imi lasati un mesaj fie pe site fie pe mess la vlad2007_m. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: AJUTOR salut.am un tj din 97 si as vrea un sfat prima data .ce kit de inaltare ar trebui sa cumpar pentru a putea sa pun 33-uri pe masina? -are cineva roti pe 10" ? va rog sa imi lasati un mesaj fie pe site fie pe mess la vlad2007_m. multumesc daca nu intentionezi sa faci extrem cu ea, un body lift de 3" e ok. Daca doresti ceva flex si o suspensie mai noua si mai buna ia un kit de 4". Kiturile bunicele la pret redus sunt cele de la Rough Country. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate