Bubba Postat Februarie 8, 2018 Partajează Postat Februarie 8, 2018 (editat) Salut baieti, acum, am si eu nevoie de expertiza voastra, pentru al meu TD4. Din senin, acum 2 zile, m-am trezit cu el ca pe la 90km/h se aprinde becul "check" in bord si pierde puterea - nu mai pot sa ajung cu el la 100km/h . Daca opresc motorul, becul se stinge si nu se mai aprinde pana la 90, daca scad viteza in mers sub 90 se stinge becul si masina merge normal. Masina are blank kit EGR de 3 ani. Ce parere aveti? Editat Februarie 8, 2018 de Bubba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 8, 2018 Partajează Postat Februarie 8, 2018 Re: Problema TD4 2004 automat - pierde puterea Trebuie sa citesti codul de eroare, pot fi multe cauze si asta e cea mai sigura metoda in caz ca ai avut MIL aprins... ar fi bine sa-ti completezi si profilul cu noua masina NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bubba Postat Februarie 8, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2018 (editat) Re: Problema TD4 2004 automat - pierde puterea Este vechea masina :) Noua apare in profil. Se pare ca am gasit problema, clapeta de la geometria variabila era blocata si un furtun de vacum spart . furtunul nu stiu pt ce vacum este, este pozitionat undeva in spatele bateriei, iar clapeta apare in poza de mai jos. Am incercat sa-i citesc codul de eroare, dar nu aparea nimic, poate nici testarul nu este unul ff ok. Editat Februarie 8, 2018 de Bubba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 8, 2018 Partajează Postat Februarie 8, 2018 Re: Problema TD4 2004 automat - pierde puterea Daca-i vechea masina si nu apare in profil e si mai rau... bine ca macar ai gasit buba NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate