Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema TD4 2004 automat - pierde puterea

Bubba

Postări Recomandate

Salut baieti, acum, am si eu nevoie de expertiza voastra, pentru al meu TD4. Din senin, acum 2 zile, m-am trezit cu el ca pe la 90km/h se aprinde becul "check" in bord si pierde puterea - nu mai pot sa ajung cu el

la 100km/h . Daca opresc motorul, becul se stinge si nu se mai aprinde pana la 90, daca scad viteza in mers sub 90 se stinge becul si masina merge normal. Masina are blank kit EGR de 3 ani. Ce parere aveti?

Editat de Bubba
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Problema TD4 2004 automat - pierde puterea

Trebuie sa citesti codul de eroare, pot fi multe cauze si asta e cea mai sigura metoda in caz ca ai avut MIL aprins... ar fi bine sa-ti completezi si profilul cu noua masina

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

IMG_0454.thumb.JPG.a9574354582d39875aac1eaeb59b2cd2.JPGEste vechea masina :) Noua apare in profil. Se pare ca am gasit problema, clapeta de la geometria variabila era blocata si un furtun de vacum spart . furtunul nu stiu pt ce vacum este, este pozitionat undeva in spatele bateriei, iar clapeta apare in poza de mai jos. Am incercat sa-i citesc codul de eroare, dar nu aparea nimic, poate nici testarul nu este unul ff ok.IMG_0453.JPG.f27ad761d03de6429f6154486eaa8bec.JPG

Editat de Bubba
Link spre comentariu

Daca-i vechea masina si nu apare in profil e si mai rau... bine ca macar ai gasit buba

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare