pantzerrow Postat Februarie 8, 2018 Partajează Postat Februarie 8, 2018 Salutare, Fiind in trecere prin Sibiu am fost astazi sa vad o Suzuki Grand Vitara pentru un prieten. Adica asta: https://www.autovit.ro/anunt/suzuki-grand-vitara-ID7Gqc7L.html#425b4ecc44 Intrucat a trecut moda cu 130 000 km absolut reali, mai nou se vand masinile cu 170-180 000 km reali si carte de service. :uameni Nu exceleaza la capitolul curatenie, ceva zgarieturi pe usile din dreapta, murdara bine de ulei pe la motor. Dupa ceva investigatii in baza seriei de sasiu, a reiesit faptul ca masina in 2016 avea undeva la 200 000 km. Proprietarul a afirmat ca a venit in 2018 cu ea pe roti si se jura pe Fanta de lamaie ca masina are km reali. Nu stiu cum sunt km la restul de masini ce le are la vanzare, dar la asta pute a samsareala. :wink: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Februarie 8, 2018 Partajează Postat Februarie 8, 2018 Re: Suzuki Grand Vitara-km dati inapoi raportati frauda la olx si politie !!! daca aveti dovezi solide ! 1 sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Re: Suzuki Grand Vitara-km dati inapoi raportati frauda la olx si politie !!! daca aveti dovezi solide ! Corect; altfel sunt doar... vorbe. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Re: Suzuki Grand Vitara-km dati inapoi Corect; altfel sunt doar... vorbe. Nu sunt doar vorbe, sunt informatii postate aici pentru ca alti colegi de forum sa nu cada in aceleasi capcane si sa bata sute de km aiurea. Situatia nu poate fi raportata pentru ca informatiile au fost obtinute pe cai neoficiale din surse oficiale... Vad ca in ultima vreme pe acest forum daca aduci informatii concrete nu este bine... ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Februarie 9, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2018 Re: Suzuki Grand Vitara-km dati inapoi raportati frauda la olx si politie !!! daca aveti dovezi solide ! Raportarea la politie e timp pierdut la ce se intampla in tara asta . Mai mult de atat, implica o bataie de cap ce consuma resurse inutile. Mai bine taiem raul din fasa decat sa ne trezim in fata faptului implinit, cel putin aici pe acest forum. Nu sunt doar vorbe, sunt informatii postate aici pentru ca alti colegi de forum sa nu cada in aceleasi capcane si sa bata sute de km aiurea. Situatia nu poate fi raportata pentru ca informatiile au fost obtinute pe cai neoficiale din surse oficiale... Vad ca in ultima vreme pe acest forum daca aduci informatii concrete nu este bine... Asta a fost rolul topicului iar informatia a fost deja verificata pe site-urile de profil in baza unui raport pentru care se plateste. Am publicat poza facuta la serie, informatie pe care vanzatorul a evitat elegant sa o mentioneze, serie ce a scos la iveala numarul real (sau apropiat) de km cat si eventuale daune suferite de masina. Restul sunt afirmatii ce consider ca nu merita bagate in seama. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Re: Suzuki Grand Vitara-km dati inapoi Eu am raportat pe olx o situatie asemanatoare si user-ul a fost blocat iar anuntul a disparut ! Deci dincolo de informatiile corecte si bine intentionate inca un pas la olx si gata Stiu o sa-mi spuneti ca omul va recidiva sub alt user ! Si aici ar fi ceva de facut:tot la olx blocat ip-ul user-ului si aici nu stiu daca ei se vor baga ! Cai sunt multe: FLAGRANT caci legea este de partea ta Dar ma opresc deocamdata Toate bune domnilor si multumim pt vigilenta ! 1 sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate