calin_n Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Salutare, Vreau sa va anunt ca pregatim un nou ghid cu trasee pe off-road prin Romania. Traseele sunt de nivel mediu pentru motociclete, cu unele sectoare dificile. Eu consider ca pot fi parcurse de mare majotate a masinilor 4x4. Va las un mic teaser si daca sunteti interesati gasiti mai mutle detalii aici: https://goo.gl/TofAzV Ghidul se poate precomanda de aici: https://goo.gl/forms/u8QXwMyhF3HUA2lH2 [video=youtube;lh23-0eT0zE] Drumuri faine! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road Cred ca mi-ar prinde bine si mie ghidul asta :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road Si mie ! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road Si mie. L-am precomandat, il astept! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian20 Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road Astept de mult asa ceva!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road Excelent !!! Vreau si eu !!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 (editat) Re: Noul ghid Romania off-road Nu pot comanda din strainatate ...:cr Editat Februarie 10, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XTra Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road Cate trasee sunt in plus fata de precedentul ghid? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road ramane de asteptat luna aprilie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road Maine, poimâine e SMAeB 2018. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road Cine poate sa-mi spuna de unde il pot ridica din Cj.Ma duc peste doua saptamani. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tegzes Postat Februarie 12, 2018 Partajează Postat Februarie 12, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road Tocmai ce l-am comandat ! Acum așteptăm... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road A mai auzit cineva ceva noutati? Ultima data am primit un mesaj ca amana cu 2 saptamani. Asta era in 16 aprilie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road Eu am primit factura proforma saptamana trecuta ...dar atat . nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road Si eu lafel. Factura si liniste... Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road Rabdare. :2dr :bc:ft:wr:cort:dr1:mici::as ''Pre-comanda dvs. a fost procesata. IMPORTANT! Livrarea pachetelor se va face între 1 si 15 mai. Plata se va face curierului, la livrarea pachetului. TRANSPORTUL ESTE GRATUIT! Daca datele dvs de contact nu sunt corecte, va rugam sa ne contactati. Aceasta este proforma PROFORM0056 pentru comanda dvs. Aceasta nu creeaza nici o obligatie de plata, iar factura pentru produse se va emite dupa livrarea lor. Documentul poate fi vizualizat pe link-ul de mai jos.'' Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road "Buna Am intarziat putin mai mult decat ne doream dar saptamana aceasta o sa trimitem pachetele. Ne cerem scuze inca odata pentru intarziere. O zi placuta! " Asta am primit azi. Vom vedea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuplaton Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road Se mai poate comanda ghidul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian20 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road Buna seara! Se pare ca toata lumea a comandat...numai eu n-am stiut unde sa comand! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian20 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road Poate ajunge si in Brasov si il multiplicam la xerox!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road ei spun ca vor scoate si o aplicatie de mobil (android si apple). Vad ca o varianta "lite" este in magazinul play. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Mai 16, 2018 Partajează Postat Mai 16, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road ei spun ca vor scoate si o aplicatie de mobil (android si apple). Vad ca o varianta "lite" este in magazinul play. Poti sa-mi spui numele aplicatiei? eu o caut dar nu o gasesc Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Mai 16, 2018 Partajează Postat Mai 16, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road Poti sa-mi spui numele aplicatiei? eu o caut dar nu o gasesc intra la ei pe site, gasesti link acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 16, 2018 Partajează Postat Mai 16, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road inca astept pachetul......:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Re: Noul ghid Romania off-road Poti sa-mi spui numele aplicatiei? eu o caut dar nu o gasesc Cauta "Touring Romania" si o s-o gasesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate