Yoghi Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Re: sfat achizitie Jeep GC WJ 4.7 PS.Am gasit si tel.0775244378. Vopsea Raptor ,jante pe 17 si GPL. Am in curte un englez si un american :F Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristimovila Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Re: sfat achizitie Jeep GC WJ 4.7 PS.Am gasit si tel.0775244378. Vopsea Raptor ,jante pe 17 si GPL. Mersi mult. Am vazut-o pe net si am vorbit cu proprietarul, dar as vrea totusi una care nu a facut offroad sau daca a facut, sa fi fost si intretinuta corespunzator. Mai caut :). Multumiri Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_man Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 (edited) Re: sfat achizitie Jeep GC WJ 4.7 Depinde ce ai e gand cu masina, daca o vrei strict pentru ture mergi pe 4.7, silentios, distractiv de condus, etc. Daca o utilizezi zilnic si in concedii, recomand 2.7, 90-100 km/h consum mediu 6 si un pic. Fara catalizator mai scade. Soft diagnoza gratis si 100 de pagini de forum...de rezolvari si nu neaparat probleme. Si cele mai comode scaune puse pe o masina, parerea mea. La 4.7 daca ii pui gaz mai decartezi 40-55 mil. pentru 8 cilindri. Altfel devine putin incomoda pentru mers zilnic in comparatie cu 2.7. Daca banii nu reprezinta un impediment si ti-a cazut pe 4.7...multa bafta! O idee. Sunt convins ca mai trebuie bagati bani. https://www.olx.ro/oferta/jeep-grand-cherokee-IDagoYP.html#6aafbdc435;promoted Edited March 15, 2018 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristimovila Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Re: sfat achizitie Jeep GC WJ 4.7 Depinde ce ai e gand cu masina, daca o vrei strict pentru ture mergi pe 4.7, silentios, distractiv de condus, etc. Daca o utilizezi zilnic si in concedii, recomand 2.7, 90-100 km/h consum mediu 6 si un pic. Fara catalizator mai scade. Soft diagnoza gratis si 100 de pagini de forum...de rezolvari si nu neaparat probleme. Si cele mai comode scaune puse pe o masina, parerea mea. La 4.7 daca ii pui gaz mai decartezi 40-55 mil. pentru 8 cilindrii. Altfel devine putin incomoda pentru mers zilnic in comparatie cu 2.7. Daca banii nu reprezinta un impediment si ti-a cazut pe 4.7...multa bafta! O idee. Sunt convins ca mai trebuie bagati bani. https://www.olx.ro/oferta/jeep-grand-cherokee-IDagoYP.html#6aafbdc435;promoted Salve, Un 4.0 sau 4.7 mi-ar trebui pentru ca o folosesc doar in off-road, clar. Acum fac upgrade la long arm si trec pe anvelope de 35" la a mea, deci daca iau una pe benzina, vreau sa merg minim la 35" sau chiar 37" din prima. Inteleg ce inseamna si care sunt investitiile si mi le-am asumat cand am plecat pe drumul modificarilor WJ-ului, dar e o masina care-mi place foarte, foarte mult si care poate face foarte multe in teren. Zi frumoasa, Cristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
danciucu Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 (edited) Re: sfat achizitie Jeep GC WJ 4.7 Si eu cred ca nu trebuie sa te uiti 2.7 ( la ce folosesti tu masina si asa cum s-a zis mai sus ). Eu as zice nici chiar si la 4.0. Mergi direct pe 4.7. Eu am simexuri de aproape 32 ( masurate) si e ce trebuie ( in sensul ca mai poate, mai are de unde sa traga motorul, cu rapoarte stoc), mai ales daca vrei 35. Multe se pot evita cu o conduita inteleapta, arica dai talpa numai si numai in extremis , nu oricand, ca altfel se sparge si niciodata talpa mare pe pietre sau unde primesti socuri. Sunt tare curios cum o sa iasa proiectul pe 35uri la WJ. Tine-ne te rof la curent cu detalii tehnice. Te-ai gandit la punti de patrol ? In rest, ne uitam pe net sa vedem ce merita. Ca recapitulare sfat achizitie: vezi la cutie sa nu aiba intarziere din N in D, sa nu schimbe peste 2200 la apasare normala pe acceleratie ( avand anvelopele stoc ), sa nu intre fortat in Low ( intra greu dar nu fortat uneori ) De alea cu caldura, franele ( akebono vs teves ) , cardan fata impuscat, etc , nu mai zic. Recomand pe RO inscrisa si pe persoana juridica, ca sa nu ai batai de cap :) Sunt mai multe persoane pe forum care cunosc mai bine limitarile si ce ar trebui sa faci pentru un astfel de upgrade la 35" . Ma gandesc la @Alin , @cos si altii. Edited March 13, 2018 by danciucu XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts