Vlad discovery3 Postat Februarie 12, 2018 Partajează Postat Februarie 12, 2018 (editat) Salutare !. Sunt posesor al unui D3 din 2005 2.7 motorina. De ieri nu se mai ridica masina. Pana ieri.. de vreo luna aparea din cand in cand martorul galben ,si bloca pe modul "normal" la inaltime. Imediat aparea si transmision fault. De ieri nu se mai ridica. Bazaie compresorul cca 30 secunde . Aprinde martor galben. Si apare auapension fault. Apoi imediat "special program off" Am mers in service . Au pus tester . Nu are nimic masina. Asa au spus. Au masurat inaltimea la fiecare roata . E simetrica pe spate . Pe fata diferenta de 2 cm stanga dreapta. Ieri nu a ridicat. Am mers asa juma ora . Am oprit ptr o treaba,dupa 10 minute stationat am plecat s-a ridicat .. totul ok. Azi nu a mai vrut. Va rog respectuos ajutati-ma . Nu am unde merge in focsani!! Editat Februarie 12, 2018 de sierrafery NU se intra in topic dedicat al unui user. Profil incomplet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 12, 2018 Partajează Postat Februarie 12, 2018 (editat) Re: D3 suspensie defecta Salut, In primul rand ar fi frumos sa respecti ce scrie cu rosu in deschidere aici https://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover si nu e practic sa se intre in topicul altui user la care defectiunea e diferita ca se face varza Editat Februarie 12, 2018 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SkanderV Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 Re: D3 suspensie defecta Salut, m-as mira sa nu "aiba nimic". Trebuie sa fie DTC-uri salvate pentru acele mesaje generate. Cel mai probabil compresorul e de vina, dar fara sa stim care sunt codurile exacte de eroare e aproape imposibil sa ghicim ce are. Poti sa incerci un service cu alt model de tester sau, daca poti sa vii in Bucuresti, le citesc eu. Dupa aceea vedem ce trebuie facut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate