grigsilviu Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 (editat) Salutare, Ma intereseaza daca a facut cineva conversie de kit ambreiaj volanta cu masa dubla in kit de ambreiaj cu volanta simpla. Am gasit aici http://www.island-4x4.co.uk/clutch-modified-flywheel-britpart-da2357hd-p-2162.html Merita modificarea? sau sa ramana cum a facut-o englezu...? Multumesc Editat Februarie 18, 2018 de Astral MERITA ! NU "se merita ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=740241&viewfull=1#post740241 .......Da-l-n mortii lui de "se merita" !!! Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 Re: Conversie de kit ambreiaj la TD5 Am incercat eu pe la inceputuri pe cand nu prea stiam cu ce se mananca si m-am luat dupa niste ''destepti'' de pe net... l-am dat jos dupa scurt timp si am mai platit o data pt DMF si manopera ca m-am saturat de zgomot si vibratii la viteze peste 80... nu recomand NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Februarie 25, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2018 Re: Conversie de kit ambreiaj la TD5 Multumesc Fery, Dar ce stii de kitul complet cu volanta masa dubla de la producatorul Britpart pentru ca pe Anglia costa 300 lire si mi se pare foarte ieftin. Ceva recomandari daca are cineva montat acest producator pe masina. Multumesc anticipat. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 25, 2018 Partajează Postat Februarie 25, 2018 Re: Conversie de kit ambreiaj la TD5 Multumesc Fery, Dar ce stii de kitul complet cu volanta masa dubla de la producatorul Britpart pentru ca pe Anglia costa 300 lire si mi se pare foarte ieftin. Ala nici atat nu merita...fereste-te de acest producator ... ia Valeo si gata NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Februarie 25, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2018 Re: Conversie de kit ambreiaj la TD5 Am inteles, atunci voi merge pe Sachs dar este foarte scump. Multumesc Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate