Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

BFG MT KM2 35x12.5x15

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...

Re: BFG MT KM2 35x12.5x15

in ce sens?

le pastrezi?

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in ce sens?

le pastrezi?

Le pastrez , nu au fost ridicate de mine, am vazut dupa. Au venit cu un cui in ele , la telefon DOT-ul comunicat a fost de cca 2 ani si ca nu sunt carpite , gaurite , etc , in realitate dotul este 2013 + cui in ele.

Nu imi place sa postez aiurea , dar cand vinzi ceva si dupa dai din umeri ca nu sti care e problema , mi se pare penibil. Imi zici la telefon ca au vechime 2 ani si dupa aceea imi scri de fapt ca nu te-ai uitat la dot , csf..

Am vazut aceste lucruri cand gumele erau deja pe masina.

In concluzie , se poate inchide.

Editat de vargoneti
Link spre comentariu

Si ce te opreste sa i le dai inapoi ?!?

Ma opreste o zi pierduta pe drumuri si prin service si platit inca odata dat montaj/demontaj , aia ma opreste. Nu sunt suparat , sunt dezamagit doar , daca cumparam de la Dorel_69 de pe olx , mai ziceam , dar asa.. , inca odata , se poate inchide.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare