alin-jeep Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 (edited) Edited February 28, 2018 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipampu Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 (edited) Re: Intalnirea aniversara 2018 Salutare tuturor. Multumim tuturor care ne sunt alaturi si :cl pentru gazduire. Sa ne revedem cu bine in curand. Clip: Edited February 28, 2018 by ipampu 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Provi Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 Re: Intalnirea aniversara 2018 Salutare, intalnirea aceasta aniversara a fost sau va fi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted July 1, 2018 Author Share Posted July 1, 2018 Re: Intalnirea aniversara 2018 Salutare, intalnirea aceasta aniversara a fost sau va fi? A fost , a trecut , urmeaza altele in anii urmatori :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Provi Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Re: Intalnirea aniversara 2018 A fost , a trecut , urmeaza altele in anii urmatori :wink: Rare, probabil prin prisma slabei prezente si activitati pe forum a jeeperilor, inexplicabil dat fiind faptul ca sunt destul de multe Jeep uri si probabil la fel de multi pasionati de acest brand iconic, este pana la urma cea mai mare comunitate de automobilisti din Statele Unite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssrli Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 (edited) Re: Intalnirea aniversara 2018 Rare, probabil prin prisma slabei prezente si activitati pe forum a jeeperilor, inexplicabil dat fiind faptul ca sunt destul de multe Jeep uri si probabil la fel de multi pasionati de acest brand iconic, este pana la urma cea mai mare comunitate de automobilisti din Statele Unite. Eu n-am mai auzit de aniversare cu o frecventa mai mare de un an, dar iesiri se fac mai des. Edited July 3, 2018 by ssrli '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Re: Intalnirea aniversara 2018 Sunt dese, au prezenta numeroasa, doar ca activeaza pe alt forum :grin: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted July 3, 2018 Author Share Posted July 3, 2018 Re: Intalnirea aniversara 2018 Sunt dese, au prezenta numeroasa, doar ca activeaza pe alt forum :grin: ...sssssssssssssssssssssssst .............cine vrea cu adevarat ne gaseste :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Provi Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Re: Intalnirea aniversara 2018 Eu n-am mai auzit de aniversare cu o frecventa mai mare de un an, dar iesiri se fac mai des. Ziceam de intalniri, in general Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts