Vizitator koala Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Saptamana trecuta, in weekend, m-a trimis nevasta sa iau paine si lapte ... acu' ce sa zic ? ... voi ma stiti deja, ma ratacesc repejor si pierd iute azimutul, da' Dumnezeu ma vede ca am suflet bun si nu ma lasa "sa dau de greu" :ha: ... ... am plecat de-acasa si m-am trezit prin padurile de langa Sibiel ... vreme frumoasa si calda, 16 grade Celsius si soare, praf si iarba arsa ... cam asa arata padurea la inceput de noiembrie ... ... am incercat ceva drumuri forestiere lejere si dupa aia am trecut la probele "impuse" ... urcarea si coborarea pe parau :ha: :ha: :ha: ... am rupt un prag si am crapat un overfender, da' nu-i niciun bai ... m-am intalnit cu oameni care mi-s dragi tare, m-am simtit excelent impreuna cu ei, si mi-a placut iesirea "de mi-au iesit ochii din cap" :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Saptamana trecuta, in weekend, m-a trimis nevasta sa iau paine si lapte ... Si de-aia "rulai" cu 140 km/h pe A1? :grin: Sau tu incercai sa gasesti cea mai apropiata iesire de pe autostrada sa te intorci acasa, pentru ca era coada la Carrefour? :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Se vede treaba ca le era sete calutilor si i-ati dus la adapat :x :grin: . Frumoasa iesire. Bravo :1 "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau ... Cel mai tare a fost Saint Bernard-ul. A aparut de nicaieri, s-a jucat cu noi, s-a lasat alintat si apoi a fugit in directia din care venise, in momentul in care a vazut ca plecam. Banuiesc ca nu de mielul lui Semaca s-a speriat... sau de Fiskars. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau :1 Frumoasa intilnirea si frumoase si fotografiile.Felicitari! La astfel de intilniri exista si variante ocolitoare(sau orice alta varianta) pentru cei care nu au masini pregatite sau nu au curaj sa intre cu ele acolo unde intrati voi?Intreb deoarece eu sunt unul din cei care bifeaza ambele categorii :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau In padure exista mereu rute ocolitoare, insa trebuie sa fii de-al locului ca sa le stii ... daca ti-e teama ca zgarii lacul de pe masina, atunci o poti lasa acasa si vii doar ca simplu pasager, intr-o alta masina ... ... insa e pacat sa cumperi masina de teren si sa n-o scoti la "iarba verde" ... in fond, de aceea sunt facute ... iar indoiturile si zgarieturile le confera un farmec aparte :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau ce variante ocoloitoare?pe unde merge tata si aro poate sa mearga toata lumea.presupunand ca vrea.asteptam poze de pe urcarea pe parau,ceva mai bengoasa indeed.unde aro a fost. apropo de aro : mihai (cel cu aro alb pt cei care nu il cunosc) merge peste tot,masina lui nu se strica niciodata, nu cauta scuze pentru a iesi in teren si nici nu latra la noi astia, vezi doamne, cu masini mai scumpe.respect,respect,respect,de un milion de ori respect.deci.....se poate.asa k sa nu mai aud nimic de la restul care cauta scuze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Exact ! Pe parau in sus, am fost cateva masini printre care si Mihai cu ARO-ul sau ... super masina , super sofer ! ... deci se poate ! ... vorba lu' ursu', restu' isi cauta scuze ca sa nu bage masina in teren ... PS : semaca a aparut cu o camioneta TATA, stock ... cu gume de asfalt si plastic "de galeata" :ha: :ha: :ha: ... dar a mers peste tot, cu noi ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau ... Inca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau PS : semaca a aparut cu o camioneta TATA, stock ... cu gume de asfalt si plastic "de galeata" :ha: :ha: :ha: ... dar a mers peste tot, cu noi ... da,dar ai vazut k a vrut sa puna toporul pe ea :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau :1 :g KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Remarcati, va rog, cum Nike il alerga pe Bogdan4x4 si vice versa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Hai ca m-ati enervat rau........ Baga-v-as poze sa va bag!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Si din mica mea poveste.......inainte mult mai este Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau episodul 3 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau whaa... ia uite ce bine arat in poze, zici ca eram viu! Adevarul e ca cum mergeam pe parau eram ok, cum ma opream, ma lua cu ameteala... o chestiune de "chimie" cum ar spune unii. Una peste alta: foooarte tare iesirea frate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau part 4.......where the action begins Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau tanananaaaaaaaa :ypu :ypu :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau si ultimele....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Sper ca e de prisos sa amintesc faptul ca vreau si eu pozele la rezolutia originala ... sa ma laud :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Ai unele... la mine. Iti promit ca ti le dau, la rezolutia originala, firesc. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau :grin: Premiul NIROS pentru cea mai curata masina i-a fost atribuit lui Bruno. oricum s-a ajuns la concluzia ca Niros este un experiment al doctorului nebun Semaca si de aceea se tot inteapa reciproc :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau :grin: Premiul NIROS pentru cea mai curata masina i-a fost atribuit lui Bruno. oricum s-a ajuns la concluzia ca Niros este un experiment al doctorului nebun Semaca si de aceea se tot inteapa reciproc :ha: :ha: :ha: Ursule nu fii rau cu mine, ca se supara Patrolu si te propune pentru premiul de pocainta "Preacuvioasa de Sibiel" :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Nu fiti mah rai, Bruno i-a vandut ceva computere unuia cu statie de spalare auto ... iar ala ii plateste in "sistem barter" ... vineri Patrolul primise o prima plata partiala, de aia era asa de curatzel :ha: :ha: :ha: ... ... cat despre Niros si doctorul nebun, hmm, experimentele astea nereusite se intorc de obicei impotriva creatorilor ... vezi "Frankenstein" :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Nanuk se pare ca nu ai inteles. Este adevarat ca Semaca este doctorul nebun dar, eu prin specificul profesiei incerc sa-l aduc pe calea cea buna. Si sa stii ca nu este greu. Se incepe cu o tapotare a scoartei cerebrale in zona lobului frontal, situat inaintea circumvolutiei frontale, prin care se regleaza o serie de tulburari psihice. Tulburarile cognitive sunt dominate de o scadere a atentiei si mai ales a memoriei, realizind uneori un aspect de pseudodementa. La acestea se adauga adesea tulburari de orientare in timp si spatiu. :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :p :p :p www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate