Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cu autobuzu' pe parau

Vizitator koala

Postări Recomandate

• Răspunsuri 115
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Cu autobuzu' pe parau

Nanuk se pare ca nu ai inteles. Este adevarat ca Semaca este doctorul nebun dar, eu prin specificul profesiei incerc sa-l aduc pe calea cea buna. Si sa stii ca nu este greu. Se incepe cu o tapotare a scoartei cerebrale in zona lobului frontal, situat inaintea circumvolutiei frontale, prin care se regleaza o serie de tulburari psihice. Tulburarile cognitive sunt dominate de o scadere a atentiei si mai ales a memoriei, realizind uneori un aspect de pseudodementa. La acestea se adauga adesea tulburari de orientare in timp si spatiu. :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :p :p :p

Sa moara toti vecinii mei de etnie roma daca asta nu a fost cel mai misto post al tau..........m-am indoit de ras si m-ai umplut de respect.

Tine-o tot asha vere Niros ca esti pe calea aia buna

:ha: :ha: :ha:

:h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator redscarlet

Ursule nu fii rau cu mine, ca se supara Patrolu si te propune pentru premiul de pocainta "Preacuvioasa de Sibiel" :ha:

"Preacuvioasa", "preacinstita", "preacurata"... Banuiesc ca de masina e vorba, nu?

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

mai pun eu cateva de la red.....

@suzuker : pai nu suntem noi betivii si drogatii forumului,care nu stim offroad doar tastatura?

Link spre comentariu

Vizitator koala

Vad ca blonda nu se invredniceste sa ne mai arate cate ceva ... cand te uitai la ea, era cu aparatu' la ochi si "tragea" de mama-focului ... parca era fotoreporter de razboi :ha: ... acu' se da lovita, sanchi, nu are timp sa puna poze ...

... astea-s toate pozele mele ...

Link spre comentariu

faina iesire domnilor...se pare ca iesirile noastre in zona aia v-au impresionat si ati vrut sa vedeti live cum e.... :h5 ,inclusiv am vazut ca v-ati intalnit si cu unul din pretenii nostri...saint-bernardul.... :ha:

Link spre comentariu

Vizitator koala

Inca un set de 10 poze, sper ca nu se repeta cu cele de la inceput ...

Ligia, ne pui si noua cateva din pozele pe care le-ai facut ? ... te rugaaaam !!!! ...

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

faina iesire domnilor...se pare ca iesirile noastre in zona aia v-au impresionat si ati vrut sa vedeti live cum e.... :h5 ,inclusiv am vazut ca v-ati intalnit si cu unul din pretenii nostri...saint-bernardul.... :ha:

A trecut pe acolo o masina cu CJ 88 VIN... nu erai tu, undercover?

:grin:

S-a crezut ca ne aduce vin, de la Cluj.. :ha:

Link spre comentariu

Vizitator koala

... un set de poze cu autobuzul, nu voiam sa le pun ca sa nu para ca ma laud [ ursu' m-a boscorodit asa ca iata-le ] ... da' sa stiti, chiar mi-a placut cum a mers magaoaia ... iar finu' Bibi, mare boier, mare caracter :ha: :ha: :ha: ...

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

stiti de ce se uita 2 veverite pe o teava, fiecare de la un capat, si nu se vad?

pentru ca una se uita luni si alta miercuri

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

stiti de ce se uita 2 veverite pe o teava, fiecare de la un capat, si nu se vad?

pentru ca una se uita luni si alta miercuri

:uameni

Link spre comentariu

@gnok : supertare catelul, m-am iubit un pic cu el.al cui este ?ca am vrut sa-l urc in bena si acasa cu el :grin:

nu stiu al cui e dar de cate ori mergem prin zona apare pe acolo...de obicei insotit de alti caini,cred ca e al vreunui cioban din zona...apare cam prin toate pozele cu iesirile noastre

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare