Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cu autobuzu' pe parau

Vizitator koala

Postări Recomandate

Re: Cu autobuzu' pe parau

stiti de ce se uita 2 veverite pe o teava, fiecare de la un capat, si nu se vad?

pentru ca una se uita luni si alta miercuri

:ha: :ha: :ha: :ha: intradevar unele bancuri merita topic separat .... nu la gramada ca celelalte ...

:ha: :ha: :g

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 115
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Intr-adevar, o iesire de mare angajament!!! ingredientele au fost de cea mai buna calitate, organizatorul si misamplasu' dar, bun inteles, si participantii...Nu puteam sa pierd aceast regal de offroad si bunavoie chiar daca am acum ceva "colateral damage"....Nu am avut aparatul la mine asa ca n-am poze de postat. Mielul lui semaca e bine mersi si, intreaba de voi.....Tata motors s-a comportat excelent pentru conditia ei...m-am suspendat o singura data...am scapat de ornamente inutile...am indoit un scut indoielnic...etc...Am fost magistral pilotat pe parau de Dream-car...(de suspendat , m-am suspendat cand am incercat sa ascult si de el si de bogdan4x4 in acelasi timp...am realizat ca nu merge si am mai invatat ceva). Masina era nou nouta si mi-a fost data pentru incercari...pilot de incercare Tata Telcoline cu voie sa fac ce doresc...am facut si...gata, nu mai pup masina alta data...Dl. director, care mi-a dat-o...face ca in bancul ala cu goriloiu'....nu-mi scrie, nu trimite mail-uri...nu tu SMS-uri ...

In incheiere, va multumesc tuturor pentru acest weekend superb din viata mea!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Vizitator Ligia

Buna,

scuze tuturor ca nu am avut timp sa micsorez si sa pun poze mai devreme :sr ; promit ca altadata o sa ma misc mai cu talent in situatii d'astea;

Pun si eu cateva.

Link spre comentariu

Vizitator koala

Megageniale pozele, Ligia, iti multumim frumos si asteptam cuminti urmatoarele serii !

... de mult nu am mai trait clipe atat de placute de relaxare ... ma refer la ora aceea in care ne-am oprit sa frigem carnatii ... zi senina de toamna tarzie, soare cald si cer albastru, iarba uscata si miros de fum ... noi, tolaniti pe iarba, razand si povestind tampenii vesele ... semaca und Mielu' ... Doamna ma-ta mare ... domnul acela in etate si fetita cu blanita :ha: ... the old koshca' ... familia de ursi, dragalindu-se ... blonda fotografa ... Bruno, mucalit ca intotdeauna ... "veveritarii" adunati in jurul jarului ca la sacu' de alune ... Mugur, cu aparenta lui de om serios, dar cu zambetu' in coltu' gurii ... gepetto impuscand luna si "ionel" al lui :ha: tragand la poze ... Nike, trecand ca o vijelie dintr-o parte in cealalta a dealului ... Dragos [ din Agnita ], venit ca la plimbare ... Vali Minune, copilotu' lui Mugur, omul cu idei si solutii :ha: ... bogdan4x4, "amortit" si posomorat ca iar e pasager ... toate fetele ... restul, cei pe care i-am omis si carora le cer astfel scuze ...

Va multumesc !

... poza asta ar putea avea ca titlu urmatoarele cuvinte :

"Veveritele-s in zare,

Le privim, ele dispare !"

file.php?id=21777&t=1

Link spre comentariu

"Daca nu e cu suparare si mi se permite sa intreb : Ce se dadea la geamul ala ca s-a facut asa coada??? "

Imagine

Genial , n-am mai ras asa demult , geniala observatia dar genial si fotograful.

S-a speriat ficamea de cat am ras. :1

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

Vizitator koala

Daca nu e cu suparare si mi se permite sa intreb : Ce se dadea la geamul ala ca s-a facut asa coada???

Cetateanca blonda incalecase temeinic un bolovan si nu putea sa se mai dea jos de pe el :ha: :ha: :ha: ... am impins ceva la masinuta aia, ce sa zic ? ... la un moment dat, eram cu totii "calare" pe ea, ca altfel nu s-a putut ... mai incolo, am tras de un mare bolovan, sa-l dam la o parte din calea doamnei :banana ... cinstit sa fiu, "problema" n-a fost la sofer, ci la garda mica a masinutzei ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare