Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cu autobuzu' pe parau

Vizitator koala

Postări Recomandate

Re: Cu autobuzu' pe parau

Regret ca nu am putut sa vin, dar ma bucur pentru voi! Imi dau seama ca a fost o super iesire. Traseele in Crinti sunt cu adevarat frumoase. Bravo! :bravo

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 115
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator redscarlet

Daca nu e cu suparare si mi se permite sa intreb : Ce se dadea la geamul ala ca s-a facut asa coada???

Cetateanca blonda incalecase temeinic un bolovan si nu putea sa se mai dea jos de pe el :ha: :ha: :ha: ... am impins ceva la masinuta aia, ce sa zic ? ... la un moment dat, eram cu totii "calare" pe ea, ca altfel nu s-a putut ... mai incolo, am tras de un mare bolovan, sa-l dam la o parte din calea doamnei :banana ... cinstit sa fiu, "problema" n-a fost la sofer, ci la garda mica a masinutzei ...

Si unde mai pui ca am si ascultat de titrati in ale off road-ului.. "stanga, putin, inca putin, hai, hai inainte acum"... si liniste.

Link spre comentariu

Daca nu e cu suparare si mi se permite sa intreb : Ce se dadea la geamul ala ca s-a facut asa coada???

Cetateanca blonda incalecase temeinic un bolovan si nu putea sa se mai dea jos de pe el :ha: :ha: :ha: ... am impins ceva la masinuta aia, ce sa zic ? ... la un moment dat, eram cu totii "calare" pe ea, ca altfel nu s-a putut ... mai incolo, am tras de un mare bolovan, sa-l dam la o parte din calea doamnei :banana ... cinstit sa fiu, "problema" n-a fost la sofer, ci la garda mica a masinutzei ...

Si unde mai pui ca am si ascultat de titrati in ale off road-ului.. "stanga, putin, inca putin, hai, hai inainte acum"... si liniste.

@redscarlet Pai nu-i chiar asa. Din ce se vede in poza asta, ai ascultat de motociclist. Normal ca el trece pe oriunde. Titratii in ale offroad-ului stateau ascunsi si chibitau in unghiul mort, nu cumva sa-i vezi, uite-te la ei cum abia asteptau sa te vada pe burta :uameni . Acuma ce sa mai zic, fiecare cu pretini pe care si alege :ha:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

@redscarlet Pai nu-i chiar asa. Din ce se vede in poza asta, ai ascultat de motociclist. Normal ca el trece pe oriunde. Titratii in ale offroad-ului stateau ascunsi si chibitau in unghiul mort, nu cumva sa-i vezi, uite-te la ei cum abia asteptau sa te vada pe burta :uameni . Acuma ce sa mai zic, fiecare cu pretini pe care si alege :ha:

:g :happy :ha: :ha:

Link spre comentariu

Vizitator koala

:g :happy :ha: :ha:

:uameni ... unu' n-ar pune mana sa dea un bolovan la o parte, sau sa impinga la acaretu' impotmolit ... n-ai cu cine bah, niste tarani, da-i 'reaku ! :ha: :ha: :ha: ...

Link spre comentariu

:uameni ... unu' n-ar pune mana sa dea un bolovan la o parte, sau sa impinga la acaretu' impotmolit ... n-ai cu cine bah, niste tarani, da-i 'reaku ! :ha: :ha: :ha: ...

Io cred ca faceau pariuri trece, nu trece, trece, nu trece ... tu ce zici koala ??? :ha: :ha: :ha:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Vizitator koala

Io cred ca faceau pariuri trece, nu trece, trece, nu trece ... tu ce zici koala ??? :ha: :ha: :ha:

Nu pot sa raspund ca ma ia cu sughitzuri :ha: :ha: :ha: ...

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

Acuma ce sa mai zic, fiecare cu pretini pe care si alege :ha:

Da, mah, asa e... Da' macar eu am "pretini".

Noroc cu ei, mai radeti si voi pe-aici.

:grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare