zippo Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Regret ca nu am putut sa vin, dar ma bucur pentru voi! Imi dau seama ca a fost o super iesire. Traseele in Crinti sunt cu adevarat frumoase. Bravo! :bravo Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Daca nu e cu suparare si mi se permite sa intreb : Ce se dadea la geamul ala ca s-a facut asa coada??? Cetateanca blonda incalecase temeinic un bolovan si nu putea sa se mai dea jos de pe el :ha: :ha: :ha: ... am impins ceva la masinuta aia, ce sa zic ? ... la un moment dat, eram cu totii "calare" pe ea, ca altfel nu s-a putut ... mai incolo, am tras de un mare bolovan, sa-l dam la o parte din calea doamnei :banana ... cinstit sa fiu, "problema" n-a fost la sofer, ci la garda mica a masinutzei ... Si unde mai pui ca am si ascultat de titrati in ale off road-ului.. "stanga, putin, inca putin, hai, hai inainte acum"... si liniste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Adica ....cam asa ceva :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau inca un set..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau pozeee.... :wink: :wink: :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau inca un set Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Bine de tot, Ionele :ha: ! ... mai ai ? ... mai baga ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Daca nu e cu suparare si mi se permite sa intreb : Ce se dadea la geamul ala ca s-a facut asa coada??? Cetateanca blonda incalecase temeinic un bolovan si nu putea sa se mai dea jos de pe el :ha: :ha: :ha: ... am impins ceva la masinuta aia, ce sa zic ? ... la un moment dat, eram cu totii "calare" pe ea, ca altfel nu s-a putut ... mai incolo, am tras de un mare bolovan, sa-l dam la o parte din calea doamnei :banana ... cinstit sa fiu, "problema" n-a fost la sofer, ci la garda mica a masinutzei ... Si unde mai pui ca am si ascultat de titrati in ale off road-ului.. "stanga, putin, inca putin, hai, hai inainte acum"... si liniste. @redscarlet Pai nu-i chiar asa. Din ce se vede in poza asta, ai ascultat de motociclist. Normal ca el trece pe oriunde. Titratii in ale offroad-ului stateau ascunsi si chibitau in unghiul mort, nu cumva sa-i vezi, uite-te la ei cum abia asteptau sa te vada pe burta :uameni . Acuma ce sa mai zic, fiecare cu pretini pe care si alege :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau @redscarlet Pai nu-i chiar asa. Din ce se vede in poza asta, ai ascultat de motociclist. Normal ca el trece pe oriunde. Titratii in ale offroad-ului stateau ascunsi si chibitau in unghiul mort, nu cumva sa-i vezi, uite-te la ei cum abia asteptau sa te vada pe burta :uameni . Acuma ce sa mai zic, fiecare cu pretini pe care si alege :ha: :g :happy :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau @redscarlet Pai nu-i chiar asa. Din ce se vede in poza asta, ai ascultat de motociclist. Normal ca el trece pe oriunde. Titratii in ale offroad-ului stateau ascunsi si chibitau in unghiul mort, nu cumva sa-i vezi, uite-te la ei cum abia asteptau sa te vada pe burta :uameni . Acuma ce sa mai zic, fiecare cu pretini pe care si alege :ha: :g :happy :ha: :ha: :uameni ... unu' n-ar pune mana sa dea un bolovan la o parte, sau sa impinga la acaretu' impotmolit ... n-ai cu cine bah, niste tarani, da-i 'reaku ! :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau :uameni ... unu' n-ar pune mana sa dea un bolovan la o parte, sau sa impinga la acaretu' impotmolit ... n-ai cu cine bah, niste tarani, da-i 'reaku ! :ha: :ha: :ha: ... Io cred ca faceau pariuri trece, nu trece, trece, nu trece ... tu ce zici koala ??? :ha: :ha: :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau :uameni ... unu' n-ar pune mana sa dea un bolovan la o parte, sau sa impinga la acaretu' impotmolit ... n-ai cu cine bah, niste tarani, da-i 'reaku ! :ha: :ha: :ha: ... Io cred ca faceau pariuri trece, nu trece, trece, nu trece ... tu ce zici koala ??? :ha: :ha: :ha: Nu pot sa raspund ca ma ia cu sughitzuri :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Acuma ce sa mai zic, fiecare cu pretini pe care si alege :ha: Da, mah, asa e... Da' macar eu am "pretini". Noroc cu ei, mai radeti si voi pe-aici. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Prietenii la nevoie se cunosc :10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau :wink: :wink: :wink: :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau dupa mult efort depus de Bogdan cred ca Red sa gandit ca ai este foarte cald si sa gandit sal racoreasca putin :h5 :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Avem poze pentru toata lumea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau GOOD !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau inca un set.... :wink: :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau urmatoarele poze pe maine :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Dumnezeu sa-ti deie sanatate, maica ! ... le asteptam cu nerabdare :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Tari de tot fotografiile.... :h5 Mai ceva ca un film!Reiese o super atmosfera! :1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate