Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Daca nu e cu suparare si mi se permite sa intreb : Ce se dadea la geamul ala ca s-a facut asa coada??? Te roade curiozitatea? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Daca nu e cu suparare si mi se permite sa intreb : Ce se dadea la geamul ala ca s-a facut asa coada??? Cetateanca blonda incalecase temeinic un bolovan si nu putea sa se mai dea jos de pe el :ha: :ha: :ha: ... am impins ceva la masinuta aia, ce sa zic ? ... la un moment dat, eram cu totii "calare" pe ea, ca altfel nu s-a putut ... mai incolo, am tras de un mare bolovan, sa-l dam la o parte din calea doamnei :banana ... cinstit sa fiu, "problema" n-a fost la sofer, ci la garda mica a masinutzei ... Si unde mai pui ca am si ascultat de titrati in ale off road-ului.. "stanga, putin, inca putin, hai, hai inainte acum"... si liniste. ... si asa a inceput "discutia". ( @srevni_nu era vorba de Nike ci de Bogdan, care, cu un zambet caracteristic mi-a dat clar de inteles ca deja eram pe calea gresita si oricum n-aveam scapare... ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Daca nu e cu suparare si mi se permite sa intreb : Ce se dadea la geamul ala ca s-a facut asa coada??? Te roade curiozitatea? :grin: Nici vorba. Stiu ce a patit pisica cea curioasa ... si nu vreau sa-i impartasesc soarta :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Si dupa cum spuneam revenim cu pozeee !!:wink: :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau intr- o padurice :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Felicitari pentru poze, foarte bine surprinse anumite momente :ha: ! ... i le-ai dat Ligiei deja, sau trec eu pe la voi zilele astea, ca sa mi le scrii si mie pe un memory-stick ? ... merci ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Vin sarbatorile !!!!! si cum pomi trebuiesc impodobiti ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau :tk Koala te asteptam cu memory-stickul pe la noi :wink: :wink: :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau Si asa cum spune Koala cu "autobuzu " pe parau :j :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau :wink: :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau ... auzi bah gepetto, uitandu-ma eu la poza asta, tind sa cred ca tre' sa-i iei si lu' onix14 un volan meserias ... ca sa faca si ea scheme, ca baba aia din reclama urmatoare :ha: :ha: :ha: ... http://www.youtube.com/watch?v=I4-AH3kZTCw Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau :ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau :app Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Cu autobuzu' pe parau :wink: :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate