Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cu autobuzu' pe parau

Vizitator koala

Postări Recomandate

Vizitator redscarlet

Re: Cu autobuzu' pe parau

Daca nu e cu suparare si mi se permite sa intreb : Ce se dadea la geamul ala ca s-a facut asa coada???

Te roade curiozitatea? :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 115
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator redscarlet

Daca nu e cu suparare si mi se permite sa intreb : Ce se dadea la geamul ala ca s-a facut asa coada???

Cetateanca blonda incalecase temeinic un bolovan si nu putea sa se mai dea jos de pe el :ha: :ha: :ha: ... am impins ceva la masinuta aia, ce sa zic ? ... la un moment dat, eram cu totii "calare" pe ea, ca altfel nu s-a putut ... mai incolo, am tras de un mare bolovan, sa-l dam la o parte din calea doamnei :banana ... cinstit sa fiu, "problema" n-a fost la sofer, ci la garda mica a masinutzei ...

Si unde mai pui ca am si ascultat de titrati in ale off road-ului.. "stanga, putin, inca putin, hai, hai inainte acum"... si liniste.

... si asa a inceput "discutia". ( @srevni_nu era vorba de Nike ci de Bogdan, care, cu un zambet caracteristic mi-a dat clar de inteles ca deja eram pe calea gresita si oricum n-aveam scapare... )

Link spre comentariu

Te roade curiozitatea? :grin:

Nici vorba. Stiu ce a patit pisica cea curioasa ... si nu vreau sa-i impartasesc soarta :grin:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Vizitator koala

Felicitari pentru poze, foarte bine surprinse anumite momente :ha: ! ... i le-ai dat Ligiei deja, sau trec eu pe la voi zilele astea, ca sa mi le scrii si mie pe un memory-stick ? ... merci !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare