bobos Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 are cineva un bord de niva care nu ii mai trebuie?daca aveti lasati-mi un mesaj.al meu zici ca este venit din irac,adica zob.multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: bord niva Salut! Incearca in Bucuresti in Obor. Este un rus Feodor care aduce piese pentru Niva. Suna-l la nr. 0723061495. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: bord niva mersi mult.stiu de fiodor,ne cunoastem bine.un bord nou costa 4 mil.nu asta ar fii problema dar eu nu fac masina de lux si nu se merita.raman doar doua locuri in fata , capitinata cu aluminiu si cadru de teava in interior.bordul meu chiar nu mai ai ce face cu el,nici ceasurile nu mai stau. masina a fost blindata si arata foarte rau in interior.asta e mai cautam daca nu unul nou Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: bord niva da-l dracului de bord, important e sa mearga, ceasurile prinde-le in tabla cu pop-nituri si gata.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: bord niva daca vrei sa fie cit mai simpla pune-i o placa de aluminiu striat in loc de bord si decupeaza in ea locasurile pentru indicatoarele de bord. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: bord niva Cred ca am sai fac tot bordul din tabla striata,pana atnci mai am de munca cu instalatia electrica(izolierul este scump la rusi).Multumesc ptr sfaturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate