jineas Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Astazi m-am intalnit cu printesa Range Rover, echipata pentru off road !!!!! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Re: Printesa Sub bulbar cred ca avea undeva un troliu de .... atv ! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Re: Printesa e de apreciat umorul proprietarului nice car :top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 9, 2018 Partajează Postat Martie 9, 2018 Re: Printesa Nu e de ras cu pasiunile astea extreme :dr2 Eu imi pusesem pe Matiz sigla :cl Toti colegii faceau misto de mine la munca... insa eu ma tineam tare :ha: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Martie 9, 2018 Autor Partajează Postat Martie 9, 2018 Re: Printesa Eu cred ca este cel mai fiabil land rover de pe forum, atat pe partea mecanica , cat si pe cea electrica. Adica intr_un final un LR care nu se strica. 1 "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate