Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CD navigatie Ford

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

are cineva un CD pentru sistemul de navigatie original FORD model european? eu am un model de USA si in mod evident CD de navigatie este inutil in Europa.detaliu suplimentar : este un SIRIUS SATELITE RADIO "original" Ford.

merci

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: CD navigatie Ford

din pacate s-ar putea sa nu fie usor de rezolvat problema deoarece daca este modelul pt state cu sigurata exista incompatibilitatea datorita zonei.nu stiu la ford cum este,dar eu am incercat la un infiniti fx care este fabricat tot pt state cu un dvd din europa(de la nissan) si nu a mers.dupa ce am citit pe forumuri pe afara am descoperit si de ce.era vorba de asa zisa zona pt care a fost scris( se pare ca este alt format de scriere). in speta zona 1 europa,zona 2 state,japonia,etc

am cautat si ceva soft-uri de conversie dar nu am reusit nimic.oricum iti urez bafta

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

merci.

istoria pe scurt este urmatoarea : dealerul din USA de unde am cumparat masina a pus CD de navigatie de USA in torpedou zicand : "du-te la orice dealer Ford in Europa, depune CD asta si il primesti pe cel de Europa".am fost in Romania si la importator si la dealeri si am luat bineinteles o prelunga si zemoasa muie.voi scrie la Ford sa vad ce au de zis.

Link spre comentariu

merci.

istoria pe scurt este urmatoarea : dealerul din USA de unde am cumparat masina a pus CD de navigatie de USA in torpedou zicand : "du-te la orice dealer Ford in Europa, depune CD asta si il primesti pe cel de Europa".am fost in Romania si la importator si la dealeri si am luat bineinteles o prelunga si zemoasa ****.voi scrie la Ford sa vad ce au de zis.

**** e adica m u i e? da' de ce n-ai stat pe partea care da?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare