Vizitator RazvanS Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 ma uit de ceva timp pe forumul asta ... dar pana acu nu m-am prezentat pt ca nu aveam ce ...:) ! mai jos am bagat o poza cu patrolul pe care tocmai l-am cumparat .. o sa va povestesc si cum l-am cumparat .. pentru ca imitial voiam pajero sau cherokee..oricum odata o sa imi iau si un cherokee .. despre mine ce sa zic .. am fost copil cuminte .. in gradinita stiam cele mai multe poezii si cantece... si mergeam la serbari am facut si ceva facultate ... politehnica .. asa ca am ajuns inginer -bacalaureat? n-am. la inceput am avut un pegas rosu de-ti lua ochii... daca mi-ati fi dat pe atunci un ferrari nu ma bucuram asa mult... ma rog i-am facut modificari ... roti groase de minimobra, i-am ridicat aripile ... ce sa mai.. bicicleta de teren. in saua ei eram mandru ca fat frumos pe calul nazdravan sau ca elena b in range rover-ul ei cumparat din salariu ma rog am cazut rau pe o panta cu el.. tin minte ca am dat cu testicolele (scuze coaiele) in surubul de la ghidon si ca toti se uitau la mine.. soferi , pietoni , pasari , caini , animale mici si poate chiar Dumnezeu dupa am avut niste masini .. pe care nu prea le-am modificat .. si nu prea m-am dat cu ele pe pante.. d-asta am cumparat tancu asta patrolul provine de la o firma ... ei sunt singurul proprietar si e inmatriculat deci pot spune ca e chiar second ma rog la inceput mi l-au descris ca pe o super masina .. pe urma mi-au spus ca are si unele defecte .. ma rog mie mi-a placut .. ca si echipare cred ca e versiunea de top .. are geamuri electrice ..prinde 180 :) si mai multe ... (full-full :) cum scriu aia pe bemveurile parcate pe trotuare ) din intamplare am observat ca are nivelul de ulei putin ridicat... mi-au zis ca ei nu stiu nimic despre asta ... ca totusi a mai avut unele probleme , ca i-au schimbat garntura la chiulasa .. etc o doamna care se ocupa de parcul auto .. mi-a aratat cartea de service .. si mi-a mai povestit de problemele pe care le-a avut masina imitial am tras concluzia ca are o fisura in bloc .. lucru pe care l-am spus directorului in momentul in care semnam contractul... a ramas masca .. se uita la mine ca la balerina ce o tineau bunicile noastre in vitrina si m-a intrebat candid "ce fisura?". A fost randul meu sa ma uit la el ca pestele de pe televizor si sa ii explic ca e o problema destul de grava .. ma rog.. i-am aratat imaginar degetul mijlociu , am semnat actele , i-am zambit cum ii zambesti unei maimute si am plecat..gata .. am patrol o sa ii repar motorul .. si pe urma o sa ii fac ceva modificari .. evident :)... mi-a placut foarte mult proiectul proiectul lui lipoveanu " furia neagra" .. si ca sa inchei cu inceputul .. pe buletin scrie ceva cu razvan (multi imi spun ker) .. iar cnp-ul incepe cu 179 ... a...uitam .. sunt pescar :) saptamana viitoare cand o sa ridic masina o sa revin cu niste poze mai ....poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: un nou proiect patrol S-o porti sanatos bah, sa te duca pe unde vrei fara sa carcoteasca ! ... o sa te bucuri de ea, e masina sanatoasa ... pune-o la punct si te tine douaj' de ani ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RazvanS Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: un nou proiect patrol mda tre sa vad exact ce simptome are .. sa ii desfac motorul .. si sa vad exact daca are fisura in bloc sau .. e chiulasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: un nou proiect patrol sa o stapanesti sanatos ..!!! nu esti singur .... are varul meu una ...tot rosie .... a pus si el ceva pe ea... gume33 , snorkel ,arcuti , amortizoare , bari , blokant ,portbagaj ,... webasto..evident .... ca doar e pescar ... o masina f buna si extraordinar de incapatoare... este varianta top line 2 ... aia cu aer cond, geamuri , inkidere,stergatoare faruri ...nu ..?? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: un nou proiect patrol salut felicitari pentru fier la mine la d22 5 litri in baie inseamna 2-3 mm pe joja peste nivel si iti dai seama ca-l bag tot, nu mai tin 3-400 gr in portbagaj mergi cu ea daca e uleiul curat si vezi ce zice ... sa nu te apuci de motor degeaba...parerea mea zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: un nou proiect patrol am mai gasit o poza ... altele nu am .... dar poti vedea masina daca vrei .... te plimbi cu ea... sa ai asa o idee ... ...altfel i-ti stau la dispozitie cu sfaturi .... acum stim unde am gresit si unde am facut bine ... acum la final masina merge perfect ... .... o spalam pe burta .... dupa o partida de noroi la dunare .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RazvanS Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: un nou proiect patrol da lipovene masina e aia cu aer cond, geamuri , inkidere,stergatoare faruri pai ce sa zic.. mi-ar placea sa o vad pe asta rosie .. saptamana viitoare cand o sa o am si eu pe a mea poate stabilim o intalnire .. sau in week-wnd .. cum iti convine si tie merci de invitatie .. o sa o onorez :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: un nou proiect patrol poti trece oricand .... stau acasa ... am multa treaba pe langa casa ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate