Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

schimbare parbriz

Vizitator lucian

Postări Recomandate

Vizitator fender

Re: schimbare parbriz

N-o lua pe departe si spune care e problema, cu cat mai multe amanunte. Nu te zgarci la cuvinte daca vrei sa ca ceilalti sa nu zgarceasca la raspunsuri. Bine ca n-ai scris "schimbat parbriz LR?" :D

Si spune despre ce Land Rover e vorba. Trece datele in semnatura, precum vezi la mine sau la altii, ca sa nu mai uiti data viitoare. Nu de alta dar difera solutiile de prindere a parbrizului pe caroserie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator lucian

N-o lua pe departe si spune care e problema, cu cat mai multe amanunte. Nu te zgarci la cuvinte daca vrei sa ca ceilalti sa nu zgarceasca la raspunsuri. Bine ca n-ai scris "schimbat parbriz LR?" :D

Si spune despre ce Land Rover e vorba. Trece datele in semnatura, precum vezi la mine sau la altii, ca sa nu mai uiti data viitoare. Nu de alta dar difera solutiile de prindere a parbrizului pe caroserie.

eu am vrut sa dau un sfat nu sa-l cer daca cineva a inteles gresit imi cer scuze,si era vorba de orice discovery

Link spre comentariu

Vizitator lucian

eu am vrut sa dau un sfat nu sa-l cer daca cineva a inteles gresit imi cer scuze,si era vorba de orice discovery

land rover discovery 200tdt,lans rover discovery 300 mpi,astea is ale mele,

Link spre comentariu

Eu am schimbat de 2 ori parbrizul.

Ce sfat ai sa ne dai?

salut! chiar asa, unde ai prestat lucrarea si cat fu? nu de alta, da si-al meu e spintecat odata pe verticala si mai are si un pietricica in dreptul "uachilor" mei... :)

Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :)
Link spre comentariu

Ce sfat ai sa ne dai?

Subscriu şi eu, aştept un sfat, subiectul mă interesează deoarece şi al meu e "ciupit" de griblură în vreo trei locuri şi mi-e groază să-l scchimb din cauza încălzirii din el. Un amic şi l-a schimbat şi la cel nou nu funcţiona încălzirea. Ăia de l-au montat ziceau că a fost defect din start iar cei de la magazin dădeau vina pe cei care l-au montat. Bunăoară eu prefer să trag de ăsta ciupit decât să risc să rămân fără încălzire. Sper să scap de ITP.

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Vizitator lucian

Ce sfat ai sa ne dai?

salut! chiar asa, unde ai prestat lucrarea si cat fu? nu de alta, da si-al meu e spintecat odata pe verticala si mai are si un pietricica in dreptul "uachilor" mei... :)

nu se schimba foarte usor mai ales ca-i foarte greu parbrizul si la disco1 nu-i lipit e cu cheder,eu aduc un parbriz de disco 1 cu 578 lei si mai costa manopera de montat cine nu stie sa-l schimbe il crapa sigur,la mine la service schimbam parbrize la greu daca are cineva nevoie ,cu placere LUCIAN TURDA

Link spre comentariu

Sal,

din cate stiu eu, parbrizele se pot si repara. Sunt ateliere unde se sufla o rasina in crapaturi, se ususca la ultraviolete si apoi se razuie si arata ca nou sau aproape ca nou, functie de gravitatea crapaturilor.

In orice caz, e mult mai ieftin decat schimbarea parbrizului.

Bafta,

Matteo

Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro
Link spre comentariu

Vizitator fender

..... la disco1 nu-i lipit e cu cheder....

Numai la Discovery I.1 e parbrizul pe cheder.

La Discovery I.2, respectiv seria 300, adica incepand din 1995, parbrizul e lipit.

Link spre comentariu

La Discovery I.2, respectiv seria 300, adica incepand din 1995, parbrizul e lipit.

asa l-am vazut si eu la a mea... :( si de aia tot ezit....

Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :)
Link spre comentariu

Vizitator lucian

asa l-am vazut si eu la a mea... :( si de aia tot ezit....

DA AL TAU II ALA DIN POZA MA INDOIESC CA-I LIPIT E CU CHEDER CA SI EU AM UN DISCO CA ALA

Link spre comentariu

Domnilor

cum deja am spus eu am schimbat parbrizul de 2 ori. Nu din vina lui ci din vina mea.

Cunosc o firma care se ocupa de multi ani cu asa ceva si lucreaza pentru citeva reprezentante auto din Bucuresti.

Nu stiu daca lucreaza si in tara.

Din punctul meu de vedere ii recomanda cu caldura dpdv pret, calitate, garantie, etc.

Doritorii sa-mi dea de stire si le trimit mesaj pe pm cu datele de contact.

O zi buna

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Vizitator fender

DA AL TAU II ALA DIN POZA MA INDOIESC CA-I LIPIT E CU CHEDER CA SI EU AM UN DISCO CA ALA

Lucian, pe forumuri (si nu numai) nu se scrie cu majuscule, incearca sa eviti asta pe viitor.

Poza pe care o ai tu la avatar este cea a unui Discovery I.1 > 1989-1994

Poza pe care o are ocserver la avatar este a unui discovery I.2 > 1995 -1998 (mai corect: sfarsit de an 1994 - inceput de an 1999).

Desi pozele sunt foarte mici, e usor sa le identifici dupa faruri.

Uita-te la diferentele de la faruri, masca si bara la pozele de mai jos.

IM000048.JPG.1f27346b542994f04533856f1f5dcc1f.JPG200.jpg[/attachment:3odpfmt6] 300.jpg[/attachment:3odpfmt6]

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare