Vizitator koala Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: La Multi Ani Redscorpion @ gabic : cine e "galbena" aia de o pomenesti ? Domu' Koala, n-am rugat "pe nimenea"... Puteai sa taci, ca n-am zis nimic cu rautate :ha: ... ca odata il chem pe prietenu' emanuel, sa-ti mai zica fro' doua-trei vorbe, obraznico ! :banana ... PS : Si eu am apucat de bolovanu' ala, remember ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: La Multi Ani Redscorpion (Observi, cum zici de emanuel, cum tac... :grin: ). Si inca o data, La multi ani pentru Redscorpion. Ca suntem off topic pe topicu' lui, asa ca il rugam sa nu se supere. Tu erai mai mic, nu te-am vazut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: La Multi Ani Redscorpion nare de ce sa se supere "Cine se supara ii taiem.......nasu" :x :x "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: La Multi Ani Redscorpion La Multi Ani; Tot ce-ti Doresti !... :grin: :h5 :rsp :be :k :Gr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: La Multi Ani Redscorpion la multi multi ani :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: La Multi Ani Redscorpion La multi ani! :hi Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: La Multi Ani Redscorpion LA MULTI ANI Valy OFF TOPIC : e frumos sa dormi de dimineata ta ? stii tu ce vreau sa zic, acu' am aflat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: La Multi Ani Redscorpion La multi ani frate! PS:ce de scorpioni sunt in offroad...Ar trebui sa vorbim cu Urania sa bage la profilul zodiei si chestia asta... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: La Multi Ani Redscorpion La Multi Ani...si tot ce-ti doresti.. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: La Multi Ani Redscorpion E! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate