MMC Postat Noiembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: Mercedes ML Acum o saptamana mi-am comandat cauciucuri de iarna Dunlop M2. Dar astea sunt numai de asfalt si zapada. Masina a venit echipata cu Continental 4X4 Contact care din ce vad eu pe net , sunt all-season, si deci nu sunt bune nicaieri nici pe ud, nici pe uscat , nici in alta parte. Ceva trebuie sa gasesc. Din pacate duminica asta sunt la Bucuresti. Poate totusi reusim vreodata sa ne strangem 2-3 si din Constanta. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: Mercedes ML ML320CDI din 2008 . Felicitari si sa o stapinesti sanatos. Despre 4x4 = No Comment :) Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: Mercedes ML Welcome to the club! :banana Poze !Please! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Mercedes ML Bun venit, tie si masinii tale ! jante pe 16 inch, pentru care vei gasi cauciucuri si ieftine si bune ... ce inseamna ieftine pentru jante pe 16? aveti vreun link cu preturi la anvelope pe 16, nu neaparat de offroad extrem... urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Mercedes ML Bun venit, tie si masinii tale ! jante pe 16 inch, pentru care vei gasi cauciucuri si ieftine si bune ... ce inseamna ieftine pentru jante pe 16? aveti vreun link cu preturi la anvelope pe 16, nu neaparat de offroad extrem... Iti exemplific cazul meu, deci nu din auzite : BFGoodrich MT : 285/70 R17 - deci 33 inch - exista doar in America !!! ... si m-au costat 300 eur / bucata BFGoodrich MT : 255 / 85 R16 - tot 33 inch - exista pe stoc in Romania !!! ... au costat 160 eur / buc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Mercedes ML Bun venit, tie si masinii tale ! jante pe 16 inch, pentru care vei gasi cauciucuri si ieftine si bune ... ce inseamna ieftine pentru jante pe 16? aveti vreun link cu preturi la anvelope pe 16, nu neaparat de offroad extrem... Iti exemplific cazul meu, deci nu din auzite : BFGoodrich MT : 285/70 R17 - deci 33 inch - exista doar in America !!! ... si m-au costat 300 eur / bucata BFGoodrich MT : 255 / 85 R16 - tot 33 inch - exista pe stoc in Romania !!! ... au costat 160 eur / buc. Si cele la 160 de epuroi nu cumva au si o BULINA ROSIE pe ele ? Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Mercedes ML ...BFGoodrich MT : 285/70 R17 - deci 33 inch - exista doar in America !!! ... si m-au costat 300 eur / bucata BFGoodrich MT : 255 / 85 R16 - tot 33 inch - exista pe stoc in Romania !!! ... au costat 160 eur / buc. Si cele la 160 de epuroi nu cumva au si o BULINA ROSIE pe ele ? Daca e o ironie, sa stii ca nu te prinde ... zau asa ! Daca e doar o intrebare onesta, atunci raspunsul este NU ... gumele sunt in perfecta stare, anul si luna in care au fost fabricate sunt "in regula", iar omul care le vinde are "dever mare" ... nu-i stau pe stoc, prin magazii ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Mercedes ML Salut bine ai venit! au dreptate colegii,daca vrei sa te dai prin noroaie tre sa ai cauciucuri MT obligatoriu,daca nu vrei sa zdrelesti vopseaua ai alta varianta,cumperi o veverita pe care o dotezi corespunzator si ai rezolvat problema. Si eu am un Touareg din 2008 dar dupa prima zgarietura am renuntat si am cumparat un samurai cu care ma dau prin noroaie. :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Mercedes ML ma repet,deu unde ai luat aceste bfg-uri ca ma intereseaza si pe mine un set,multumesc ?! Eu de aici am cumparat http://www.nico-tyres.ro/#q=bf-goodrich%20215 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Mercedes ML ...BFGoodrich MT : 285/70 R17 - deci 33 inch - exista doar in America !!! ... si m-au costat 300 eur / bucata BFGoodrich MT : 255 / 85 R16 - tot 33 inch - exista pe stoc in Romania !!! ... au costat 160 eur / buc. Si cele la 160 de epuroi nu cumva au si o BULINA ROSIE pe ele ? Daca e o ironie, sa stii ca nu te prinde ... zau asa ! Daca e doar o intrebare onesta, atunci raspunsul este NU ... gumele sunt in perfecta stare, anul si luna in care au fost fabricate sunt "in regula", iar omul care le vinde are "dever mare" ... nu-i stau pe stoc, prin magazii ... Koala, din pacate nu este o ironie! Si eu tot de la firme cu pretentii imi iau cauciucurile - super importatorii lui peste, care culmea imi sunt si prieteni, dar, iata ca ultima oara am primit un set cu bulina rosie; bulina asta rosie, este semnul care il are din fabrica, cum ca nu sunt calitatea ,, 1 " si nu glumesc; ulterior, aceste anvelope sunt retusate in fabrica, dar repet , nu sunt cu stampila ,, 1" pe ele. Eu m-am chinuit o gramada cu ele sa le echilibrez si n-am reusit, le-am intors le-am sucit pana la urma le-am facut retur :grin: , asa ca..... fiti atenti la ce cumparati, chiar daca DOT - ul este ok. Hai sa auzim de bine si Sarbatori Fericite ! Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Mercedes ML Si am uitat, cele categoria a 2-ua ( sa nu-i mai zic cu bulina) sunt mai ieftine , asta e motivul pentru care mi-a sarit in ochi postul de mai sus. :hi Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Mercedes ML ma repet,deu unde ai luat aceste bfg-uri ca ma intereseaza si pe mine un set,multumesc ?! Eu de aici am cumparat http://www.nico-tyres.ro/#q=bf-goodrich%20215 Cam scumpe.... eu iau de aici http://www.ag-business.ro/ cereti cu Mr. Costin. :grin: Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Mercedes ML PARERI PERSONALE: Cele mai bune cauciucuri off road pentru ML sunt un pajero sau o alta masina de teren pana in 6000euro.Zic din experienta .De trei luni sunt fericitul posesor al unui pajero 95 si de atunci ML-ul a fost de 3 ori la mol :grin: in rest nici un km . ce e si mai interesant ca si sotia prefera pajero sa mearga la manichiura in locul ML ului. cand am luat ML ul si eu asa mam gindit ca o sa ies in noroaie ,am si iesit cam asa a aratat iesirea toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Ianuarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Mercedes ML Din pacate s-ar putea sa fiu de acord cu tine pe motiv ca imi este imposibil sa gasesc cauciucuri pt masina. Nu sunt de acord cu tine din cauza ca din cate stiu eu ml-ul tau nu are pachetul offroad deci nu ai nici un fel de dotare cat de cat pt offroad. O sa vedem. Mai caut. Eu tot sper. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Mercedes ML sincer, ML-ul nu e pt Off_road, te scoate de cateva ori din necaz daca e sa intrii pe un teren mai naspa, dar parerea mea sincera e sa uiti de OffRoad cu el, pacat de masina, caci a fost conceputa ca SUV. recomandarea mea este sa iti gasesti o masina care merge preparata de OffRoad... modelul si marca ti le alegi tu... de fiabilitate sunt o gramada de membrii care iti pot da sugestii. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Mercedes ML E ADEVARAT nu are pachetul off road cel cu dif blocabil etc ,nu am fost dispus sa dau cateva mii in plus pentru asta fiindca am stiut in mare ce inseamna off road avand cativa ani un atv ,si stiam ca no sa am inima sa o bag prin padure (adevarat pe la constanta mai mult nisip :grin: ). Dar credema in noroi si in off road Ml e foarte slab pe linga un" jaf "de pajero sau jeep ,toyota ,etc Din pacate in concluzie Ml ul e o masina bun la toate care nu stie nimic la perfectiune dar totusi e perfect cand pleaca toata familia in concediu sau la Mol :grin: Aprpo de cauciucuri abia am gasit gume de iarna pe 19",iar cu jante cu tot mar fii costat o jumatate de pajero :grin: cu cateva zgarieturi chiar daca o repara casco pierzi din valoarea masini lejer o masina gen pajero :grin: toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Mercedes ML Ai scula misto si sa o stapanesti sanatos. Despre offroad...nu te agita prea mult. La iesiri prietenesti ML-ul merge belea si fara kit offroad. Prin padure...daca tot ai bani poti sa o vopsesti o data pe an dupa ce o testezi printre crengi. Daca te bagi in noroi, nu inseamna offroad. Daca totusi te bagi si ai ramas acolo, te scoatem noi! Despre roti....nu conteaza la ML in offroad, pt ca nu ai sa soliciti niciodata masina atat de mult incat "morcovii" sa nu se mai vada! :grin: Nu ai sa cobori nicio ravena. Nu ai sa inclini niciodata masina pe doua roti. Nu ai sa intri niciodata ca Ursu prin ghetari! :ha: :ha: Te dai alaturi de prieteni, iti iubesti acaretul ca noi toti, unde nu poti suntem noi! Offroad nu inseamna cauciucuri si fiare. Ci spirit. Pt ca daca nu ar fi asa, toata lumea si-ar lua, vorba lui Ursu, (il citez de parca e Cioran), ziceam ca toata lumea si-ar lua Lastun cu patru trolii si ar merge ca Spiderman pe teren! :ha: :ha: :ha: Concluzia: mergi cu ce iti place sa mergi. Nu-ti face griji ca iesi de oriunde pt ca ai prieteni prin preajma. Cu kit sau fara, tot aia este la OFFROAD pt un asemenea acaret. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Mercedes ML Bullbar multumesc de incurajari. Din acest motiv imi place mie pe aici. Pana una alta am facut rost de cauciucuri. O statie alan mobila ca asta http://www.radio.magazin-online.ro/stat ... tabila.php merge nu? Pt ca nu prea am pe unde sa pun una fixa. Incet , incet tot ajung si eu cu voi "in excursie". :rules Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Mercedes ML Ai scula misto si sa o stapanesti sanatos. Despre offroad...nu te agita prea mult. La iesiri prietenesti ML-ul merge belea si fara kit offroad. Prin padure...daca tot ai bani poti sa o vopsesti o data pe an dupa ce o testezi printre crengi. Daca te bagi in noroi, nu inseamna offroad. Daca totusi te bagi si ai ramas acolo, te scoatem noi! Despre roti....nu conteaza la ML in offroad, pt ca nu ai sa soliciti niciodata masina atat de mult incat "morcovii" sa nu se mai vada! :grin: Nu ai sa cobori nicio ravena. Nu ai sa inclini niciodata masina pe doua roti. Nu ai sa intri niciodata ca Ursu prin ghetari! :ha: :ha: Te dai alaturi de prieteni, iti iubesti acaretul ca noi toti, unde nu poti suntem noi! Offroad nu inseamna cauciucuri si fiare. Ci spirit. Pt ca daca nu ar fi asa, toata lumea si-ar lua, vorba lui Ursu, (il citez de parca e Cioran), ziceam ca toata lumea si-ar lua Lastun cu patru trolii si ar merge ca Spiderman pe teren! :ha: :ha: :ha: Concluzia: mergi cu ce iti place sa mergi. Nu-ti face griji ca iesi de oriunde pt ca ai prieteni prin preajma. Cu kit sau fara, tot aia este la OFFROAD pt un asemenea acaret. ADEVARUL E CA MAI FACUT PRAF :P mai bine taceam (dar totusi dupa cateva iesiri o sa is doreasca o masina mai "performanta ",eu asa am patit) RECUNOSC ASTA IM PLACE "Offroad nu inseamna cauciucuri si fiare. Ci spirit" oricum am vrut sa lipesc un slogan pe masina poate asta e super"OFF ROAD=SPIRIT" toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Mercedes ML Mi-au venit MT-urile !!!!!!!!!!!!!!! Dupa destul de multa asteptare mi-au sosit. GoodYear Wrangler MT/R 235/65/17 pret total inclusiv transport 2100 RON. In Romania mi s-au oferit cu 275 EUR bucata !!!!! Vreau sa cumpar un hi-lift ! Vreau ca user kecske sa se indure si sa-mi dea si mie o sufa de 10 metri si ocheti ! Daca nu cumpar sufa si ocheti! Sunt fericit !!! Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Mercedes ML Cand putem vedea poze cu noile pneuri montate ? In alta ordine de idei eu am mers cu Pneuri de strada Continental si pe zapada destul de mare (>20cm), noroi tot asa de mare, si am iesit (cateodata greu, recunosc) de peste tot. Asa ca sint de acord cu bullbar, off-road-ul nu e neaparat fier si gume super-performante, ci mai degraba placere si spirit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Aprilie 17, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Mercedes ML Da ai dreptate sau mai exact Bullbar are. Mie chiar imi pare rau ca am dat bani pe cauciucuri pt ca e clar ca aici in zona nu am nici cu cine sa ies nici unde sa ies. Bani aruncati. Asta este. Poate cand o sa plec la munte o sa am unde le folosi. Pt moment poze doar cu ele stivuite in garaj. Daca vrei pot sa le fac o poza. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Mercedes ML Da ai dreptate sau mai exact Bullbar are. Mie chiar imi pare rau ca am dat bani pe cauciucuri pt ca e clar ca aici in zona nu am nici cu cine sa ies nici unde sa ies. Bani aruncati. Asta este. Poate cand o sa plec la munte o sa am unde le folosi. Pt moment poze doar cu ele stivuite in garaj. Daca vrei pot sa le fac o poza. @MMC,te vaiti CA NU AI LOC PT OFF-ROAD?...pai cu buldogul tau :banana ... cu MT-uri,faci 2(doua) ore jumate de la constanta la bucuresti(capat A2). Pleci la 7.00 ajungi la 9.30-exact ora potrivita de plecare in off-road.Deci...daca vrei off... In ceea ce priveste ML-ul tau nu e problema.Uite un Mitsu scos de la showroom prin noroaie...Cum zicea si bullbar,nu treci...te scotem noi... :h5 .Ia arunca un ochi sa zici daca te potriveai p'aici.viewtopic.php?f=38&t=7268&start=120 gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate