Lombrea Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Salut! GV2 sau Gv3. 5000-6000€. Benzina sau Diesel?. Masina va face in jur de 10000 de km pe an in scop recreativ (exista masina de firma pentru alte nevoi). Momentan am un Terios la care i-am cam atins limitele. As vrea sa ii fac viitoarei masini un suspension lift 2" si sa ii pun ceva gume care ma pot scoate din noroiele de pe langa lacurile de pescuit. Ce ma sfatuiti sa aleg? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Re: Sfat achizitie Gv2 sau Gv3 ..... Ce ma sfatuiti sa aleg? Sa cauti altceva.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Re: Sfat achizitie Gv2 sau Gv3 Care este GV3 ca nu stiu decat de 2 generatii de GrandVitara: 1998-2005 2005-2017 Prima generatie este ok pentru ce doresti tu, se modifica relativ usor si dupa inaltare obtii rezultate bune. Generatia a doua este numai buna de mers la Mall. Modelul cu 4 usi este chiar ok dpv al spatiului. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Re: Sfat achizitie Gv2 sau Gv3 Salut, 1998-2005 are sasiu si reductor? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Re: Sfat achizitie Gv2 sau Gv3 Salut, 1998-2005 are sasiu si reductor? Da, are sasiu si reductor. Dpv mecanic este foarte asemanatoare cu Vitara. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Re: Sfat achizitie Gv2 sau Gv3 Da, are sasiu si reductor. Dpv mecanic este foarte asemanatoare cu Vitara. Din cate stiu eu, 1998-2005 este foarte asemanatoare cu generatia precedenta de vitara lwb, adica sasiu si reductor. Stiu ca toata lumea recomanda motorul de 2.0 benzina ca fiind cel mai indicat. V6 le cica consuma de iti sar maselele raportat la ce ofera. Dar na, cu 5000 mii mai degraba cauta varianta asta 1998-2005. Si cea in 4 usi am vazut ca se gaseste, acum mai depinde si in ce stare. Din ce am vazut prin Ro nu prea gasesti una neruginita si cu km sub 250 de mii. Poate prin Italia sa fie ceva mai ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mikinina Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Re: Sfat achizitie Gv2 sau Gv3 Am eu GV cu motorul J20A si GPL pe care vreau sa o dau, cred ca o sa pun si anunt. Nu am facut niciodata offroad, am luat-o pentru naveta in zona montana. Doar 197000 de km, fara dat km inapoi. https://www.olx.ro/oferta/suzuki-grand-vitara-mk-i-2-0i-128cp-gpl-IDaBiS1.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Aprilie 11, 2018 Partajează Postat Aprilie 11, 2018 (editat) Re: Sfat achizitie Gv2 sau Gv3 Din cate stiu eu, 1998-2005 este foarte asemanatoare cu generatia precedenta de vitara lwb, adica sasiu si reductor. Stiu ca toata lumea recomanda motorul de 2.0 benzina ca fiind cel mai indicat. V6 le cica consuma de iti sar maselele raportat la ce ofera. Dar na, cu 5000 mii mai degraba cauta varianta asta 1998-2005. Si cea in 4 usi am vazut ca se gaseste, acum mai depinde si in ce stare. Din ce am vazut prin Ro nu prea gasesti una neruginita si cu km sub 250 de mii. Poate prin Italia sa fie ceva mai ok. Salut. Vitara LWB e la fel d.p.d.v. mecanic cu SWB. Aceeasi poveste si la GV1( LWB vs SWB). GV1 are doua mici diferente, fata de Vitara: - bara pahard, in loc de bascula- pivot; - un compresor ce actioneaza cuplarea planetarei. Editat Aprilie 11, 2018 de cmarin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate