Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut 4x4 pentru familie - doar benzinar !

plummer

Postări Recomandate

Caut un 4x4 mai mare pentru familie și de când cu noile reglementări in UK, diesel-ul a ieșit din discuție. Tot ce am căutat în ultimele 6 luni s-a dus pe apa sâmbetei.

Criterii de cautare:

1. Benzinar cu motor 2.5 - 4 L

2. Model 2009+

3. 4/5 uși

5. Reductor mare/mic

6. Preț - £20.000

Am căutat următoarele modele pe benzină:

1. Nissan Patrol - se găsește foarte foarte greu

2. Jeep Wrangler Rubicon motor 3.6/3.8L Pentastar - idem punctul 1

3. Toyota Fj Cruiser - sunt doar 2 in UK si ajung la £30k... life sucks :wink:

4. Toyota LR 120 - este doar 1 in UK. AF 2007

5. G-ul nu intra in discuție. Vise umede :top

6. Un Mitsu Pajero e foarte ok dar nu gasesc nici un benzinar, zici ca nu au fabricat astia benzinare dupa 2007

Va rog sa imi mai dați ceva idei. Nu comentez propunerile.

Ar fi binevenite sfaturi din experiențe proprii.

Mulțumesc mult! :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Caut 4x4 pentru familie

Ce reglementari au dat “englejii” impotriva tractoraselor ?

Încearcă să le scoată de pe piață cât de repede.

Au bagat pentru centrul Londrei o noua taxă de toxicitate de £10/zi pe lângă cea de congestie £11.50/zi.

Taxa o plătesc benzinarele mai vechi de 2007 sau - fiți atenți ce diferența - dieselurile dupa 2015!!!

Deci poți sa ai o mașină pe benzină veche de 11 ani și sa nu plătești taxa zilnică de toxicitate sau sa ai o masina diesel de 3 ani jumate si sa plătești taxa. E clară intenția lor... :fr2

De aceea zic... dieselul iese din discuție :oc

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

Încearcă să le scoată de pe piață cât de repede.

Au bagat pentru centrul Londrei o noua taxă de toxicitate de £10/zi pe lângă cea de congestie £11.50/zi.

Taxa o plătesc benzinarele mai vechi de 2007 sau - fiți atenți ce diferența - dieselurile dupa 2015!!!

Deci poți sa ai o mașină pe benzină veche de 11 ani și sa nu plătești taxa zilnică de toxicitate sau sa ai o masina diesel de 3 ani jumate si sa plătești taxa. E clară intenția lor... :fr2

De aceea zic... dieselul iese din discuție :oc

Da asta e pentru centrul Londrei nu ? Cine sta la tara e afectat ?

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Da asta e pentru centrul Londrei nu ? Cine sta la tara e afectat ?

Nu, dar vor sa extindă zona Ultra Low Emission Zone (ULEZ) in toata Londra Mare. Apoi urmează si restul orașelor.

Ideea e ca pana in 2040 sa scoată și benzinarele din UK, sa rămână totul electric. :fk2

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

Scade pretul la masinile aduse din Anglia?

100% la mașinile diesel.

Am gasit de exemplu Rubicon din 2010 cu 60K mile la £16000. Masina e extraordinară si cu istoric de service. In mod normal pretul ar fi pe la 18-20k.

Cautam variante :h5

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

Pe termen lung suntem morti...ce va fi cu dieselurile, va fi....daca acum si in urmatorii cativa ani te mai poti bucura de o astfel de masina si ti-o permiti, cumpara-ti-o...Si ca sa intri in Londra mica sau mare poti lua si trenul, pana la urma..

Editat de georgei23
Link spre comentariu

..Si ca sa intri in Londra mica sau mare poti lua si trenul, pana la urma..

Trenul il poți lua dar ce te faci cu confortul oferit de mașină?

Scopul ei, asa cum am zis, e pentru familie. Trenul nu circula noaptea si te costa mult mai scump sa mergi cu trenul decat cu mașina. Ca sa nu mai zic de cel mai important factor: timpul irosit sa ajungi din punctul A in punctul B.

Sa nu uitam ca Londra e de vreo 3-4 ori cat Bucureștiul de mare si trenurile nu circula noaptea la ce ora vrem noi.

Dar vorbim vorbe. Cu o familie nu se poate trăi in Londra fara mașină, decât daca ai timp din belșug, răbdare sa circuli 40-50 stații cu autobuzul și mușchi mari să cari copiii si cumpărăturile in același timp :ha:

PS: cei cu prichindei știu cât de repede vor cei mici in brațe, iar eu nu am mușchii mari :grin:

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

Ceva poate imi scapa....de ce totusi vrei un 4x4 cu capabilitati off-road, dar aduci in discutie centrul Londrei ?!:hl

Toate cele discutate au legătură pentru ca eu sunt cel care va plati taxele de zi cu zi ca sa utilizez o zona a orașului și as vrea ca acei bani sa ii folosesc pt mine nu sa le dau "lor".

Mașina va fi singura în familie, deci va trebui sa impace pe toata lumea: 4x4, benzină, 5 uși, etc. Nu va fi folosita la offroad, cel mult ieșiri in natură: drumuri înfundate, zone de deal, chestii specifice Angliei.

Ideea e ca am cautat mașini, m-am hotărât dupa 6 luni la ceva anume pentru ca nu am gasit ceva mai bun (Rubicon si Mitsubishi Pajero - diesel amândouă ) si apoi dupa o discuție cu cineva legata de planurile guvernului pentru mașinile diesel m-am 'dezhotarat' :ha:

Acum caut idei alternative pentru 4x4 destul de încăpător pentru o plecare de week-end cu familia in criteriile de căutare expuse in prima postare.

:h5

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

Ideea e ca am cautat mașini, m-am hotărât dupa 6 luni la ceva anume pentru ca nu am gasit ceva mai bun (Rubicon si Mitsubishi Pajero - diesel amândouă )

:h5

PS: A nu se înțelege ca nu există mașini mai bune decat Mitsu sau Jeep.

M-am referit la faptul ca tot ce am vazut inaintea acestora era intr-o stare tehnică precara sau deplorabilă pentru prețul cerut.

Exista foarte multe marci consacrate pe piața.

Toate cele bune!

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

Re: Caut 4x4 pentru familie - doar benzinar !

Hai acasa.... nenea ala batranel si consacrat canta tare bine....la noi se fura maxim , suntem nemultumiti cu totii dar inca mergem cu rablele pe campii si prin orase.

Cu banii aia iti iei Patrolul colegului din 2008,bibelou si macrameu pt bord....

PLM, incepe sa-mi para rau ca nu am ales Alska cand era pe tava totul.....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Re: Caut 4x4 pentru familie - doar benzinar !

Hai acasa.... nenea ala batranel si consacrat canta tare bine....la noi se fura maxim , suntem nemultumiti cu totii dar inca mergem cu rablele pe campii si prin orase.

Cu banii aia iti iei Patrolul colegului din 2008,bibelou si macrameu pt bord....

PLM, incepe sa-mi para rau ca nu am ales Alska cand era pe tava totul.....

Trebuie sa ne adaptăm din mers :wink:

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

Nu, dar vor sa extindă zona Ultra Low Emission Zone (ULEZ) in toata Londra Mare. Apoi urmează si restul orașelor.

Ideea e ca pana in 2040 sa scoată și benzinarele din UK, sa rămână totul electric. :fk2

Asta inseamna ca nu mai pot fi nici masini fara numar de inmatriculare diesel :oo ? De alea care le cari pe platforma pana la locul unde te dai ?

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Asta inseamna ca nu mai pot fi nici masini fara numar de inmatriculare diesel :oo ? De alea care le cari pe platforma pana la locul unde te dai ?

Alea sunt alta poveste.

Eu vorbesc doar pe drumuri publice.

Exemplu clar: Germania. Deja au stopat mașinile diesel in anumite orașe. Urmează și restul :pr1

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare