aditzatf Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 (editat) Buna ziua sunt posesor de GV 2.0 td 64 kw si Samurai santana 1.9td La GV a crapat chiulasa, am cautat sh si nu am gasit, asa ca am cumparat noua (nu originala), am pus toate pe ea am montat-o dar surpriza, gaurile de la injectoare sunt mai mari, mecanicul a spus sa fac niste bucse la strung (am facut) dar la verificare la stand nu sunt bune asa am aflat ca sunt 2 modele, cum chiulasa nu pot sa o dau inapoi caut injectoare si caut si caut am gasit numai 2 a mai patit cineva asta? o sa functioneze cu astea mai groase?ca daca nu gasesc sh sa cumpar noi, cred ca trebuie sa schimb si rampa de retur ma poate ajuta cineva cu informatia de unde as putea procura? multumesc Editat Aprilie 13, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aditzatf Postat Aprilie 13, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Re: Injectoare Suzuki Grand Vitara 2.0td nimeni? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 13, 2018 Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Re: Injectoare Suzuki Grand Vitara 2.0td nimeni? La magazinele de piese ai intrebat ? Unix, Al Padrino, etc...? Nu au ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aditzatf Postat Aprilie 13, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2018 (editat) sunt dar undeva la 1200-1400 ron pe langa asta mai trebuie si rampa de retur problema edaca o sa functioneze daca eu am avut mai mici mecanici nu sunt siguri am 2 injectoare sunt la fel dar au coduri diferite codul DE la unul ma trimite la vitara prin polonia ucraina si unul da mazda 626 si opel astra f 1.7 92-99 motor isuzu Editat Aprilie 13, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate