med_max Postat Aprilie 13, 2018 Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Salutare, am o rugaminte, daca este cineva din Cluj care poata sa faca o vizita la un Patrolache sa imi spuna si mie starea tehnica si fizica a masinii, daca are rugina, actele daca sunt ok, cateva poze ... Toate cele ... Eu sunt din ct si mi-e greu sa ajung acolo doar pt o vizita, plus ca nu este nici un avion ct-cluj. Cine ma poate ajuta sa imi scrie aici sau in privat si ii dau linku cu anuntul, daca totul e ok si se materializeaza ... Vine si berea :) LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Aprilie 14, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2018 Ajutor cu o vizita pentru un Patrolache in Cluj Salutare, am o rugaminte, daca este cineva din Cluj care poata sa faca o vizita la un Patrolache sa imi spuna si mie starea tehnica si fizica a masinii, daca are rugina, actele daca sunt ok, cateva poze ... Toate cele ... Eu sunt din ct si mi-e greu sa ajung acolo doar pt o vizita, plus ca nu este nici un avion ct-cluj. Cine ma poate ajuta sa imi scrie aici sau in privat si ii dau linku cu anuntul, daca totul e ok si se materializeaza ... Vine si berea :) LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate