Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Concurs Off road urban

Vizitator celentanu adrian

Postări Recomandate

ASOCIATIA SKYWALKER SPORT EXTREM organizeaza in BUCURESTI un concurs de trial la care va invita sa participati. Pentru a nu exista tot felul de neintelegeri va postez aici un program si o descriere a tot ce se va intampla. Tot evenimentul va fi mult mai amplu deci va astept la un concurs si la petrecere.

URSUS FREE TRACK

URBAN OFF- ROAD

LOCATIA: Bucuresti, Parcul Tineretului (platoul din spatele Palatului Copiilor)

DATA: 5 - 7 decembrie 2008

URSUS FREE TRACK este prima competitie de off-road urban din EUROPA. Traseul competitiei va fi un

trial care va imbina obstacolele naturale cu obstacole artificiale: metal, beton, cauciuc, semifabricate.

Fiecare echipaj partcipant in competitie va efectua de 2 ori in aceiasi zi traseul si va fi punctat cu timpul cel

mai bun.

Organizatorul tehnic al acestui traseu este ASOCIATIA SPORTIVA SKYWALKER SPORT EXTREM

CATEGORIILE DE CONCURS si CONDITIILE DE PARTICIPARE:

VINERI - 05.12.2008: competitia este adresata clasei HOBBY(standard) la care pot participa masini

nepregatite sau putin pregatite care ruleaza obligatoriu pe cauciucuri AT. Traseul este de dificultate medie

Masinile care se inscriu la aceasta clasa nu au dreptul de inscriere la clasele OPEN si EXTREM.

SAMBATA - 06.12.2008: competitia este adresata clasei OPEN la care pot participa masini pregatite pt care

s-a organizat un traseu de dificultate mediu spre greu. Masinile inscrise in aceasta categorie ruleaza

obligatoriu pe cauciucuri minim MT. Recomandabil troliu si rollcage. Masinile care se inscriu la aceasta

clasa se pot inscrie si la clasa EXTREM (in ziua de duminica).

DUMINICA - 07.12.2008: competitia este adresata clasei EXTREM la care pot participa masini pregatite pt

care s-a organizat un traseu dur. Masinile inscrise in aceasta categorie ruleaza obligatoriu pe cauciucuri

minim MT si sunt echipate cu troliu. Se recomanda rollcage. Masinile care se inscriu la aceasta clasa se pot

inscrie si la clasa OPEN (in ziua de sambata).

Traseele de la clasele OPEN si EXTREM combina elemente de viteza regasite in sectiunea OPEN cu

obstacole aduse de la clasa EXTREM.

Toate masinile inscrise vor trebui sa posede stingator.

Pentru toate masinile inscrise la clasele OPEN si EXTREM este obligatoriu sa aiba plafonul de deasupra

echipajului din metal sau material compozit rezistent la deformare (nu panza sau prelata).

Se accepta in competitie si modele hibrid sau masini neinmatriculate pt ca traseul nu se desfasoara pe

drumuri publice. Acestea din urma vor fi transportate la zona de concurs pe platforma.

La inscriere se va face o revizie tehnica a masinii.

Un echipaj este format din pilot si copilot.

FACILITATI:

Organizatorul va pune la dispozitia concurentilor gratuit:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 335
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Concurs Off road urban

- Atelier mecanic pt reparatii usoare si reglaje (in masura posibilitatilor si a numarului de solicitanti)

- Atelier de vulcanizare

- Spalatorie auto

- Pentru concurentii din provincie masinile vor ramane dupa inscriere blocate in parcul tehnic iar

organizatorii vor pune la dispozitie masini pt transferul echipajelor intre hotel si traseu.

- Pe durata concursului organizatorul va pune la dispozitia concurentilor pompe de carburant in incinta

parcului auto de la care se va face alimentarea.

- Pe durata concursului, masa va fi organizata sub forma de catering, in zona de desfasurare a

evenimentului.

- Cazarea concurentilor din provincie se va face la hotelul Confort Traian (Str.Traian, Nr. 55 A,

Bucuresti) si va costa 59 Euro/zi (camera dubla in hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus). Cazarea va

fi suportata de catre participanti.

Nu exista taxa de inscriere. Singurele costuri suportate de concurenti fiind cele legate de cazare.

PREMIILE COMPETITIEI:

La categoria HOBBY, premiile constau in:

- LOCUL I : echipamente si accesorii folosite in activitatea de off road, in valoare de 5000 RON

- LOCUL II : echipamente si accesorii folosite in activitatea de off road, in valoare de 3000 RON

- LOCUL III : echipamente si accesorii folosite in activitatea de off road, in valoare de 1000 RON

La categoria OPEN, premiile constau in:

- LOCUL I: facilitarea participarii la competitii nationale de off road desfasurate in anul 2009, prin achitarea

taxelor de inscriere, in valoare totala de 3000 EURO

- LOCUL II: facilitarea participarii la competitii nationale de off road desfasurate in anul 2009, prin achitarea

taxelor de inscriere, in valoare totala de 2000 EURO

- LOCUL III: facilitarea participarii la competitii nationale de off road desfasurate in anul 2009, prin achitarea

taxelor de inscriere, in valoare totala de 1000 EURO

La categoria EXTREM, premiile constau in:

- LOCUL I: facilitarea participarii la competitii nationale de off road desfasurate in anul 2009, prin achitarea

taxelor de inscriere, in valoare totala de 3000 EURO, precum si bonuri de carburant in valoare de 500 EURO

- LOCUL II: facilitarea participarii la competitii nationale de off road desfasurate in anul 2009, prin achitarea

taxelor de inscriere, in valoare totala de 2000 EURO, precum si bonuri de carburant in valoare de 500 EURO

- LOCUL III: facilitarea participarii la competitii nationale de off road desfasurate in anul 2009, prin achitarea

taxelor de inscriere, in valoare totala de 1000 EURO, precum si bonuri de carburant in valoare de 500 EURO

Link spre comentariu

Competitia se va incheia in seara de duminica 07.12.2008 cu o petrecere oferita de organizatori in cinstea

echipajelor participante.

In competitie se pot inscrie un nr maxim de :

CLASA NUMAR DE MASINI

HOBBY 20

OPEN 28

EXTREM 25

In functie de modificarea timpului alocat probelor, numarul de echipaje care pot participa la competitie poate

fi marit.

Dupa completarea numarului maxim de masini inscrierea se va opri automat pt clasa respectiva.

INSCRIERILE: se fac incepand cu data de 12.11.2008 pana la data de 25.11.2008, on-line pe site-ul

www.ursusfreetrack.ro

Pilotii de la clasa HOBBY trebuie sa se inscrie oficial la locatia evenimentului in data de 04.12.2008, intre

orele 19.00- 21.00.

Pilotii de la clasa OPEN si EXTREM trebuie sa se inscrie oficial la locatia evenimentului in data de

05.12.2008, intre orele 19.00-21.00.

Informatii privind organizarea competitiei de off road si a traseului:

TEL: 0740. 60.88.77

E-MAIL : office@puzzleteam.ro

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

Sper sa fiu in carti cu IMS-ul! I'm in!

nu esti k ai prelata.nici eu nu sunt.ce kkt.adica ma pot duce la concursuri de open cu prelata si nu pot la "urban offroad"?

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

nu esti k ai prelata.nici eu nu sunt.ce kkt.adica ma pot duce la concursuri de open cu prelata si nu pot la "urban offroad"?

Ba poti, la hobby...

Link spre comentariu

Vizitator koala

Ba poti, la hobby...

Aha, la Palatul Copiilor, sectiunea "sah si table" :ha: :ha: :ha: ...

PS : ... hai mah blondo ca nu e greu, poti si tu, da' trebuie sa citesti cu atentie :banana ... la "hobby" tre' sa ai OBLIGATORIU gume AT-uri pe masina ...

Link spre comentariu

Vizitator koala

:g

Si.. de unde stii ca nu are si de-alea?

semaca ? ... AT-uri ? ...

PS : Hai ca o dam in offtopic, ma retrag din discutie ...

Link spre comentariu

Nu prea ma pricep la scris asa ca va raspund la toti pe rand :

-nu va fi pe platoul de la ROMANIACS dar aia a fost prima locatie discvutata si nu sa putut

-stiu ca se poate merge la open cu prelata deasupra numai ca mi se pare o solutie gresita, orice creanga sau bolovan pe care il iei in prelata aia este un potential pericol. Parerea mea este ca la cati bani se investesc pe masinile astea nu costa o avere sa faci o placa demontabila care sa poata fi montata deasupra echipajului. Imi pare rau dar consider ca pt toata lumea viata este mai importanta.

-va multumesc pt incurajari si sper sa fie un concurs reusit

Link spre comentariu

As vrea si eu sa ma inscriu, dar am o oarecare dilema.

Am un patrol din 98. Masina are OME si MT-uri, dar eu nu am iesit decat la 2 intalniri cu ea, deci sunt incepator.

As vrea sa ma inscriu la hobby, ca nu stiu daca open e de mine. Nu inca cel putin. Am voie ? Ca am inteles cerintele minime, dar nu exista maxime.

Daca nu e voie poate ca ma bag la open, dar nu cred. Oricum o sa vin sa vad si sa invat de la cei cu experienta.

Link spre comentariu

Probabil ca la un moment dat se va posta si o harta sau coordonatele GPS ca sa stim si noi (cei din provincie si neinvatati cu orientarea in teren)unde trebuie sa ajungem... :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

:h5 Multumesc!

Am accesat ieri site-ul dar nu imi aparea decit formularul de inscriere...Acum apar toate informatiile :P

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare