niku iorga Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Concurs Off road urban io n-am prelata, nici masina. vin chibitz, cu o sticla de wisky si trupa de majorete pt sustinerea membrii forumului (inscrieri pe HI5) . max..gasim niste bustiere si fustite cu club4x4 ? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Concurs Off road urban Daca pot sa ajut , pt. colegii din 'club" care vin din provincie , sunt disponibil pt. ajutor in descurcatul prin Bucuresti de vineri pana duminica , dar cu tel. in prealabil , daca se poate in "foarte" prealabil, pt. ca dupa 20,00h ma apuc de treaba :x :x :ha: :ha: Tel. 0744 338 903 / 0752 452 670 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator celentanu adrian Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Concurs Off road urban Din nou raspund la mai multe probleme odata chiar daca nu e ok. -avem promisiunea primarului Piedone ca nu ne vom trezi cu vreo inaugurare in ziua concursului, si cred ca a inteles ca copilasi cu minipatine nu au ce cauta unde evolueaza masinile de teren -open-ul nu este cel traditional si va fi facut ca o incalzire pt ziua de extrem ,deci destul de tare ( sa zicrm ca ceva mai dur decat a fost la ODORHEI) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator celentanu adrian Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Concurs Off road urban Va rog sa cititi foarte bine regulamentul pt a vedea ce fel de dotari trebuie sa aiba utilajul si echipajul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Concurs Off road urban Am listat-o si pe Michell ( my dear cazan ) ! Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Concurs Off road urban Am listat-o si pe Michell ( my dear cazan ) ! Da' Michell are cardan? Ca' ultima oara parca nu avea :ha: Cica era unu' Fabian care sa bucurat la cardanu' ei :ha: Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Concurs Off road urban Pt ca inscrierile sau cam terminat.. spectatorii..? Intrare libera? Cam ce program orar? (ramane cel afisat?) Nu de alta.. vreau sa ajung, si sa stiu cum sa-mi fac proramul ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator celentanu adrian Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Concurs Off road urban Intrarea libera si va garantez ca va fi spectacol. Programul se respecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Concurs Off road urban pana la urma la hobby cate masini se pot inscrie? in regulament vad ca numarul maxim e de 20 dar sunt de fapt 23 :ha: http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Concurs Off road urban Pentru cine nu stie , orele de incepere sunt : Vineri , ora 11 ; sambata , ora 12 ; duminica , ora 12 ; Si dureaza in jur de 5-6 ore. :hi Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator celentanu adrian Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Concurs Off road urban Se poate ca totul sa inceapa mai devreme sambata si duminica pt ca traseul va fi greu si necesita mai mult timp de parcurgere. In acest caz voi pune un anunt pe forum in timp util . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Concurs Off road urban Ar fi bine sa inceapa mai devreme ca la ora 17 e deja intuneric!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Concurs Off road urban Ar fi bine sa inceapa mai devreme ca la ora 17 e deja intuneric!! Pai si n-ar fi fain un "traseu de noapte"? :bannana Eu deabea asteeeept, e la 2 pasi de mine :) Bafta Gogo cu organizarea!!! ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Concurs Off road urban Am listat-o si pe Michell ( my dear cazan ) ! Da' Michell are cardan? Ca' ultima oara parca nu avea :ha: Cica era unu' Fabian care sa bucurat la cardanu' ei :ha: Merge si fara cardan, ca doar e Jeep nu ? :grin: Bucuria ia fost scurta, o erectie mica la rupere dupa care a muncit la greu sa faca rost de altu' cardanu'. Asa ca Michell va fi din nou disponibila in toate oasele ei pt alte senzatii tari. Fabian e din nou excitat si o sa vina cu mine s-o postim de data asta ! Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Concurs Off road urban I'll be there!!! :ft :ft :oc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Concurs Off road urban Am un "presentiment" ca baietii nostrii de pe forum(sau din club :h5 ) , care participa , o sa aiba o galerie .............. senzationala. Daca nu cumva suntem majoritari si la participare , nu numai la galerie. :h5 :bannana Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Concurs Off road urban Vremea va ajuta sau nu in cuantificarea numarului de spectatori si a echipajelor.Posibil sa mareasca si numarul de abandonuri tehnice.Are cineva o sursa care poate sa ne spuna mai exact vremea din perioada 05-07.12?Ca din ce este pe internet...nu am incredere.. :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Concurs Off road urban Din surse care doresc sa-si pastreze anonimatul Vineri 5.12 partial acoperit 10-11 C Sambata 6.12 partial acoperit 9-10 C Duminica 7.12 posibil ploaie 10-11 C Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Concurs Off road urban Perfect.......duminica e "extremul" :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Concurs Off road urban :ha: :ha: :ha: Ma gindeam eu ca daca nu ploaua aduc cisterna organizatorii.Auzisem ceva de viscol si alte prostii...Ne luam pelerinele de ploaie si fluierele ca dupa 2-3 ore o sa fim ragusiti :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Concurs Off road urban Super vreme (nu ma injurati ca nu sunt averse :ha: , ma refer la temperatura). :h5 :jp1 :tr :ca :j Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Concurs Off road urban Am listat-o si pe Michell ( my dear cazan ) ! Da' Michell are cardan? Ca' ultima oara parca nu avea :ha: Cica era unu' Fabian care sa bucurat la cardanu' ei :ha: Merge si fara cardan, ca doar e Jeep nu ? :grin: Bucuria ia fost scurta, o erectie mica la rupere dupa care a muncit la greu sa faca rost de altu' cardanu'. Asa ca Michell va fi din nou disponibila in toate oasele ei pt alte senzatii tari. Fabian e din nou excitat si o sa vina cu mine s-o postim de data asta ! Ai dreptate :h5 Jeep is the real think :grin: Pacat ca nu se mai fac Jeep-uri ca pe timpuri :sr Sa inteleg ca ai copil...ot :ha: Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator celentanu adrian Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Concurs Off road urban Daca nu ploua chiar am comandat cisterne. TUPARE nu divulga nimic la COVASNA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Concurs Off road urban Din surse care doresc sa-si pastreze anonimatul Vineri 5.12 partial acoperit 10-11 C Sambata 6.12 partial acoperit 9-10 C Duminica 7.12 posibil ploaie 10-11 C Cine este? Doamna Romica Jurca, prietena lui Koala!!! :ha: :ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Concurs Off road urban Pentru ca insisti iti spun ...........Simona Sensual.... Ramane intre noi, da? Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate