zippo Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Concurs Off road urban Pentru ca insisti iti spun ...........Simona Sensual.... Ramane intre noi, da? :h5 :bravo Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Concurs Off road urban Da mai da,ce bucurosi si avantajati sunt bucurestenii acum cu un concurs in ograda,ca pana acuma faceau saracii 150 si 600 Km sa vaza o tzara de offroad si sa se dea bine. Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Concurs Off road urban Si mai este si chiar in mijlocul orasului! :ypu :banana :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Concurs Off road urban Da mai da,ce bucurosi si avantajati sunt bucurestenii acum cu un concurs in ograda,ca pana acuma faceau saracii 150 si 600 Km sa vaza o tzara de offroad si sa se dea bine. Draga Pepi cu ocazia asta vedem si noi ce inseamna sa ai offroad langa casa, sa nu pleci cu 2 zile inainte de actiune, sa nu faci 400-600 km dus 400-600 km intors. Hai si tu sa vezi cum este sa faci atata drum. Te pop boerule Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TAdy Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Concurs Off road urban Intrebare ! Polarisul RZR ( flocariciu ) puncteaza la egal cu masinile ?? Sau pot veni orice tip de vehicul de teren ATV, RZR etc ? Nu de alta dar a mai iesit un scandal pe tema asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Concurs Off road urban Intrebare ! Polarisul RZR ( flocariciu ) puncteaza la egal cu masinile ?? Sau pot veni orice tip de vehicul de teren ATV, RZR etc ? Nu de alta dar a mai iesit un scandal pe tema asta. Foarte bine punctat...daca i asa vreau sa stiu ...!!! Daca se respecta regulamentul e OK! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Concurs Off road urban Eram prin zona mai devreme si am bagat un ochi pe-acolo - daca ploua, la hobby, pe AT-uri, o sa le dea probabil de facut niste opturi pe drept, jaloane ca la scoala, fara pante .... e un norooooooiiiiiiiii :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Concurs Off road urban Ionut , te rugam sa ne localizezi si noua mai exact . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Concurs Off road urban Si poate niste fotografii...sa ne clatim si noi ochiul :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Concurs Off road urban parcul din spatele palatului copiilor http://www.ursusfreetrack.ro/locatie 200m de la palatul copiilor. E un teren viran. Poze la concurs. In rest, doar daca vor sa puna organizatorii. Sa nu stricam surpriza :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Concurs Off road urban Eu sunt pe post de rezerva....nu ca n-am vazut din timp anuntul....dar...ce nu inteleg este ca, si ca rezerva ma indepartez de primele locuri de pe lista :ha: la inceput eram printre primele rezerve....acu' printre ultimele???? vin sa fac galerie la prietenutzi! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Concurs Off road urban doctore daca e asa sa nu faci galerie la rezerve :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Concurs Off road urban Dupa o saptamana in care am incercat sa ma inscriu zilnic,la orice categorie macar, dupa ce,ciclic,primeam invariabil raspunsul:aveti camp necompletat,eu avand supercompletate toate campurile dupa ce ieri mi-am spart de nervi laptopul,la propriu dupa ce azi mi-am luat altul de la cora dupa ce am descoperit ca nici locuri nu mai sunt dar si ca persista mesajul misterioaselor campuri necompletate dupa ce m-am obisnuit cu postura de spectator, dupa toate astea,ca sa-mi gasesc linistea am ajuns la doua concluzii:fie am fost victima unei proaste sincronizari ale serverelor,conexiunii,etc tehnice bugs,fie inscrierea s-a petrecut in prima zi a lansarii si dupa aceea ca sa nu fii respins pe fata,s-a implementat sistemul campurilor necompletate,cica nu merge site-ul. Mi-e ciuda si atat .|Pt ghinion,pt blestem,pt soarta.Nu de alta dar stau la 3 minute de locul cu pricina si macar la hobby si tot ziceam sarumana... :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Concurs Off road urban Pot confirma ca pe la inceputurile thread-ului cind se dadea click pe link m-a dus direct la formularul de inscriere(atunci erau locuri) iar cind inscrierea s-a terminat se prezenta doar evenimentul...Eu nu m-am inscris avind permisul suspendat :P Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Concurs Off road urban eu il am expirat de un an si ceva :ha: oare ma primesc? :ha: probabil ca traseul pe care il vor face nu va fi pe un drum considerat a fi public, cu atat mai mult cu cat am vazut ca accepta si auto neinmatriculate http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Concurs Off road urban frate daca tu din alba iulia faci 3 minute pana-n Tineretului nici nu mai are rost sa concurezi. ai locul 1 cu coronita. sau poate vii din alba-iulia piata. si atunci tot locul 1 ai dar fara coronita. :bannana Nu-i problema , sa vina baietii nostrii , de mai aproape , de mai departe , la vremuri noi , noi tot noi. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: Concurs Off road urban frate daca tu din alba iulia faci 3 minute pana-n Tineretului nici nu mai are rost sa concurezi. ai locul 1 cu coronita. sau poate vii din alba-iulia piata. si atunci tot locul 1 ai dar fara coronita. :bannana Stau si in bucuresti pe la dristor.dar trebuie sa ma justific cumva,si nu m-am prins...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: Concurs Off road urban Cred ca a fost in spirit de gluma :ha: la traficul din Bucuresti...la off-road-ul din Bucuresti :ha: :ha: Face cineva poze la cele 2 MONSTER TRUK-uri din piata ALBA IULIA si CONSTITUTIEI...sa ne clatim si noi ochii?O Volga si un Ford parca au aratat la ANTENA 3... :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: Concurs Off road urban frate daca tu din alba iulia faci 3 minute pana-n Tineretului nici nu mai are rost sa concurezi. ai locul 1 cu coronita. sau poate vii din alba-iulia piata. si atunci tot locul 1 ai dar fara coronita. :bannana Stau si in bucuresti pe la dristor.dar trebuie sa ma justific cumva,si nu m-am prins...? Da in profilul tau sta scris " ALBA IULIA " Ne-ai luat peste picior , si "te-ai spart singur " ca sa folosesc un termen de argou Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator celentanu adrian Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: Concurs Off road urban Azi am reusit sa intru pe forum si va dau cateva raspunsuri 1 flocariciurile sunt egale in aceasta competitie cu celelalte masini , daca ati citit bine ati vazut ca se pot inscrie vehicule hibrid sau modificate si neomologate. Nu este cazul atv pt ca are cu mult alta constructie si nu cred ca pe un atv-u de competitie poti sa iti iei si copilotul. Imi doresc sa fie un concurs in care lumea sa se dea si sa arate ce poate atat echipajul cat si utilajul. Ii amintesc prietenului meu pepi ca este un regulament pt un tip de competitie total noua si ca sigur nu ar dori un regulament standard ( ma insel PEPI ?) 2 inscrierea a durat 5 zile din momentul trimiteri invitatiilor catre cluburile din conventie si postarea pe forum a topicului cu concursul dupa care locurile sau epuizat. Din momentul epuizarii locurilor a aparut pe site un banner care spunea acest lucru . Probabil ca cine a ignorat acest lucru si a incercat sa se inscrie a fost derutat la fel ca calculatorul . Doar 3 persoane au sunat la nr de telefon de contact si au semnalat probleme cu inscrierea, probleme care din cate stiu au fost rezolvate. Imi pare rau ca nu sa-u putut face mai multe locuri dar sunt probleme cu timpul foarte scurt in care este lumina si cu faptul ca nu se poate incepe mai devreme concursul. Stiu ca premiile sunt tentante si ca dorinta fiecaruia de a fi pe podium este mare dar este un concurs cu reguli simple si usor de respectat. Ca noutate locurile 4 si 5 vor fi considerate locuri castigatoare si vor avea si ele mici premii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: Concurs Off road urban O alta intrebare.. este "one show" sau eveniment anual repetabil? Pt cine nu se descurca prin bucuresti, poate sa-si faca o idee despre locul exact http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&g ... iwloc=addr ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: Concurs Off road urban @semaca se pare ca si si eu cu dragos venim cu pompoane si imbracati in trening , la rezerve. poate poate se fac schimbari prin minutu 81 si scot baietii un atacant , doi si intram in aparare :grin: :ha: :ha: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: Concurs Off road urban Azi am reusit sa intru pe forum si va dau cateva raspunsuri 1 flocariciurile sunt egale in aceasta competitie cu celelalte masini , daca ati citit bine ati vazut ca se pot inscrie vehicule hibrid sau modificate si neomologate. Nu este cazul atv pt ca are cu mult alta constructie si nu cred ca pe un atv-u de competitie poti sa iti iei si copilotul. Imi doresc sa fie un concurs in care lumea sa se dea si sa arate ce poate atat echipajul cat si utilajul. Ii amintesc prietenului meu pepi ca este un regulament pt un tip de competitie total noua si ca sigur nu ar dori un regulament standard ( ma insel PEPI ?) 2 inscrierea a durat 5 zile din momentul trimiteri invitatiilor catre cluburile din conventie si postarea pe forum a topicului cu concursul dupa care locurile sau epuizat. Din momentul epuizarii locurilor a aparut pe site un banner care spunea acest lucru . Probabil ca cine a ignorat acest lucru si a incercat sa se inscrie a fost derutat la fel ca calculatorul . Doar 3 persoane au sunat la nr de telefon de contact si au semnalat probleme cu inscrierea, probleme care din cate stiu au fost rezolvate. Imi pare rau ca nu sa-u putut face mai multe locuri dar sunt probleme cu timpul foarte scurt in care este lumina si cu faptul ca nu se poate incepe mai devreme concursul. Stiu ca premiile sunt tentante si ca dorinta fiecaruia de a fi pe podium este mare dar este un concurs cu reguli simple si usor de respectat. Ca noutate locurile 4 si 5 vor fi considerate locuri castigatoare si vor avea si ele mici premii. Dreptul de participare 1. Competitia se adreseaza masinilor de teren cu tractiune integrala, obligatoriu in stare de functionare, ce indeplinesc conditiile de dotare minima obligatorie. Se accepta in competitie si modele hibrid si masini neinmatriculate, exclusiv la categoriile de concurs OPEN si EXTREM, deoarece traseul Competitiei nu se desfasoara pe drumuri publice. Masinile neinmatriculate vor fi transportate la zona de concurs pe platforma. 2. Autovehiculele participante trebuie sa fie in stare tehnica buna si vor fi validate de comisia tehnica. Sunblinierile mele din Regulamentul particular al competitiei capitolul Dreptul de participare Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator celentanu adrian Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Concurs Off road urban Multumesc mult stimate prieten si coalergator PEPI, flocariciurile cum le ziceti voi sunt incadrate in clasa care se conduce cu categoria B deci sunt binevenite . Cred ca in tara asta ar trtebui pus accent pe ce pot face piloti si copiloti nu pe amanunte de cat de lata sau de nelata e masina. Va astept la o competitie care sa arate frumusetea acestui sport si nu bucataria de culise. Sper ca anul viitor evenimentul sa se repete dar asta depinde de noi de cat de sportivi putem sa fim. Concursul va incerca sa satisfaca si ca traseu si ca conditi de organizare si credeti-ma ca mi-am dat tot interesul. Nu contest ca pot exista si scapari dar la un eveniment de genul asta numai aprobarile sunt o valiza. Sper sa va placa si va recomand sa uitam faptul ca un vehicul este mai ingust ca celalalt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Concurs Off road urban @semaca se pare ca si si eu cu dragos venim cu pompoane si imbracati in trening , la rezerve. poate poate se fac schimbari prin minutu 81 si scot baietii un atacant , doi si intram in aparare :grin: :ha: :ha: m-am vorbit cu finu' ghita, il stii... a lu' trooper... umblam inainte prin parcare...cu sficul...mai o frana..mai o alimentare si...gata, intram in concurs :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate