Maresalul Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Concurs Off road urban dom' Semaca! daca nu-mi poate veni nici unul dintre copiloti esti invitatul meu special :1 http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Concurs Off road urban m-am vorbit cu finu' ghita, il stii... a lu' trooper... umblam inainte prin parcare...cu sficul...mai o frana..mai o alimentare si...gata, intram in concurs :ha: :ha: :ha: Merg si eu "in afacere" cu vreo doua kile de zahar si o sacosa de cartofi ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Concurs Off road urban ma anunt prezent. pentru siguranta iau cu mine doi saci de pamant ca apa gasim noi pe acolo m-am gandit totusi sa mergem in afara concursului ca participantii sunt serviti cu ursus free... :x :ha: :ha: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Concurs Off road urban te asteptam Sese. Daca ai nevoie de ceva ajutor prin Bucuresti suna - 0745 666 802 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Concurs Off road urban Apropo se gaseste deja aceasta bere Ursus fara alcool? ca eu nu am vazut pe la noi, si cum sunt mare amator de bere fara ...sunt curios cum se prezinta. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Concurs Off road urban ma anunt prezent. pentru siguranta iau cu mine doi saci de pamant ca apa gasim noi pe acolo m-am gandit totusi sa mergem in afara concursului ca participantii sunt serviti cu ursus free... :x :ha: :ha: Scuze lipsa de imaginatie , dar e vorba de free...alcool sau free...RON ? :ha: :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Concurs Off road urban @ionut73 am notat. multumesc @clauho. spuneam de aia free alcool.( asa apare in promo) :) i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Concurs Off road urban @Semaca :ha: :ha: am mai spus,suntem in parcare cu ochii pe ele...... La mai mare si data viitoare la mai multe locuri de participanti :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Concurs Off road urban Eu sper sa ajung maine pe la 13.00 in zona.. See you.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Concurs Off road urban Asteptam poze si impresii pe seara de la prima zi de concurs :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Concurs Off road urban Buna ziua. Daca stiti pe unde se face (mai exact ) accesul la competitie , rog a-mi exlica si mie. :P Am trecut pe langa palatul pionierilor adineauri(ora 12)si nu s-a vazut nici o miscare. Multumesc. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Concurs Off road urban in spatele casei in parc cam 300 m nu se vede din strada Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Concurs Off road urban Azi la standard. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Concurs Off road urban And last picture. Dezamagit putin ca spectator. Prea putina lume privitoare, cu toate ca a fost mediatizat bine in media si vremea superba. O intarziere mare cel putin la inceperea partii a 2-a, de peste 30 min. Lume cunoscuta de pe forum, si asta la cat de putin cunosc eu dupa fata, nu numai virtual. Il salut incaodata pe Alpiman ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Concurs Off road urban Am fost si eu pe-acolo, am stat pana pe al 13h00, am facut cateva poze, insa nu am aparatul la mine (i l-am lasat unui prieten sa mai faca). Din pacate, din lipsa momentata de acaret, am fost de partea cealalta a baricadei. Intr-adevar, foarte - foarte putina lume. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Concurs Off road urban tipic, daca nu e fotbal si tiganie :uameni , nu e interesat romanu. asta este ce vrei de la tara asta? cata lume stia de dakar? cat lumea fost iteresata de asa ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Concurs Off road urban In mod sigur maine si duminica va fi lume , azi totusi a fost zi lucratoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Concurs Off road urban Am ajuns si eu pe la 15,00. Dezamagitor , ca spectator , lume putina , dar daca era mai multa , nu mai vedeam nimic decat poate pe ecran(filmeaza si proiecteaza pe un ecran mare).Mare parte a traseului este la un nivel foarte jos . Distractie : o Niva beton cu timp bunicel (este intr-o poza de mai sus), omu a condus excelent , nici tare nici moale :ha: si a facut traseul super relaxat , iar G-ul pe care vroiam sa-l contest ca si prezenta la clasa asta , super preparat si cu profesionisti la volan (cred , dupa geci ) si-a rupt esapamentul si a iesit din traseu. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Concurs Off road urban Cu niva era bbb de pe forum. L-am urmarit si eu pe Bogdan si.. jos palaria :bravo . Sa mai zica cineva ceva vrau de Niva :) Maine sper sa postez si eu pozele ce i le-am facut. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Concurs Off road urban alf-dmax si bbb din KAMIKAZE team felicitari pt participare mai ales ca alf_dmax a iesit pe locul II :1 felicitari si celorlalti participanti! :bravo KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Concurs Off road urban Da, intr-adevar, putina lume... Dar cine a stiut sa se distreze, a facut-o. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Concurs Off road urban Senzational , Alf pe doi ? :1 :1 :1 Am satisfactia ca i-am facut bbb-ului semn "de bafta" cand a plecat , nu m-a vazut decat copilotu(ata :1 ). Bravo baieti. Pentru cine nu a fost azi si doreste sa vina : 1. Luati-va tigari , eu azi nu am gasit si zona e moarta. 2. Luati-va locurile de parcare (eu mi-am aranjat de azi cu un bodiguard sa intru undeva in spate) :P :P !!!!! 3. Luati-va rabdarea , toleranta si numere de telefoane de la colegi forumisti(daca binenteles nu cunoasteti fizic pe nimeni) . Inca o data felicitari baietilor , au fost la inaltime. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Concurs Off road urban Doar ce au dat la ANTENA 3 un reportaj cu 2 interviuri... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Concurs Off road urban In mod sigur maine si duminica va fi lume , azi totusi a fost zi lucratoare Corect Gepetto! Nu cred ca era cazul aprecierii malitioase facute de mackie pentru ca eu, de exemplu, am ajuns azi acasa de la munca la 6, dar maine si poimaine va fi o placere sa fiu prezent acolo. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Concurs Off road urban Intradevar azi a fost foarta putina lume dar cu siguranta maine o sa se calce lumea pe picioare. Felicitari ALF ai mers senzational cu autobuzul ala lung :h5 Azi a trebuit facut un traseu pentru hoby iar nivelul de dificultate trebuia sa fie scazut,dar maine si poimaine specatacolul e garantat :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate