Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Concurs Off road urban

Vizitator celentanu adrian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 335
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Concurs Off road urban

Intradevar azi a fost foarta putina lume dar cu siguranta maine o sa se calce lumea pe picioare.

Felicitari ALF ai mers senzational cu autobuzul ala lung :h5

Azi a trebuit facut un traseu pentru hoby iar nivelul de dificultate trebuia sa fie scazut,dar maine si poimaine specatacolul e garantat :grin:

Dar din pacate cred ca o sa fie o vizibilitate ff redusa.

Acelasi reportaj acum pe ANTENA 1

Vrem reportaj live aici de la Alf !!!!

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari ALFONSO :h5 pentru parcursul excelent. A dat el de cateva ori cu "fundul" masinii dar pana la urma a meritat. BRAVO!

De asemenea va multumesc pentru apreciere da' mai am multe de invatat si poate am mai mult curaj data viitoare si sper sa nu mai fie cauciucuri :ha:

O sa postez niste poze maine cand le iau de la prietenii: ampopa, clauho, KAMIKAZE TEAM, aztec(care mi-a facut o bucurie cu fotografie de start :h5 ) si ceilalti, pe care sincer sa fiu nu-i stiu decat din vedere, care m-au vrut in lumina blitz-urilor :ha:

oricum, a fost frumos si, ce e mai important am de acum incredere in plafonul de la Niva- nu se indoaie asa de usor :ha: :ha: (la prima cursa am dat cu capul in plafon de vreo 3 ori da' noroc ca aveam casca)

Link spre comentariu

Ai facut un parcurs excelent , crede-ma , ai condus prudent si totusi repejor , dadeai impresia de siguranta prin maniera de abordare a traseului. Da sa stii ca si masina te ajuta . Se aseaza extraordinar pe drum si in special dupa "sarituri". :1

Link spre comentariu

Merci Clauho! probabil ai vazut a doua cursa pentru ca la prima, dupa ce am ramas "impotmolit" in cauciucuri am calcat-o destul de atre si nu am mai fost atent la traseu. Din aceasta cauza am ramas putin suspendat pe o "bordura" de pe pista si am pierdut si acolo timp. Din pacate la a dua cursa am impins un stalp de pe traseu si am fost depunctat cu 60 de sec.

Felicitari si multumiri lui Cfantana si celorlalti organizatori!!!!!! A fost extraordinar. :1

Link spre comentariu

Azi impreuna cu altii (rzv, r3dscorpion etc) am fost doar spectator. Dar am facut ceva poze, nu am apucat sa le sortez asa ca mai sunt si miscate printre ele, oricum le gasiti pe toate aici http://picasaweb.google.com/radu.bilciu/Hobby#

Alfonso te felicit :1 inca o data pt locul obtinut, dar si pe tine bbb :bravo . Tu macar ai participat, eu nu. Bine, evident ca am o scuza...am mt-uri. Iar open inca nu e de nasul meu.

Daca vin maine, va aduc cate un dvd cu pozele la rez maxima.

Link spre comentariu

Multumesc mult tuturor pt felicitari, :h5

A fost super, organizatori de nota :10 , si participanti la fel... super oameni :bravo

@bbb, atat cat tu dar si eu am lasat numele de KAMIKAZE TEAM la un nivel "superior", si nu-ti face griji ca autobuzul meu este invatat sa si ia lovituri :ha: , oricum Lada a mers super, e masina de beton adevarat :h5

Si multumesc mult copilotul meu, care a iesit putin ranita din ultima cursa, dar este cel mai bun copilot

Asteptam pozele facute de MPS si RZV care ne a facut galerie, si le multumesc :x

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

@Alf : oricum Lada a mers super, e masina de beton adevarat

M-a impresionat parcursul si am tot gandit :fr2 de ce , si cred ca , conteaza enorm sa simti masina , sa faci echipa in primul rand cu ea .

Au fost echipe cu masini impresionante din punct de vedere al pregatirii , colantarii , echipamentului , etc , care dadeau impresia de nesiguranta.

Din pacate pe Alf nu l-am vazut , dar iertat sa-mi fie subiectivismul , :bannana , ma simt si eu mandru in calitate de "Isuzist" .

Link spre comentariu

Foarte tare !!!!!

Alfonso fara cuvinte.......Kamikaze! se pare ca meritati numele :P

BBB foarte bine,tine-o tot asa!

Super frumos,organizare super......cu Semaca oficial totul merge ca uns......are cineva un sfic? :ha: :ha: :ha:

I-mi pare rau doar de faptul ca nu au fost mai multe locuri la inscriere.......poate la anul dublati participarea d-lor organizatori.....LA MAI MARE!

Miine avem la start doi monstri :banana Gepetto si Niros....bafta domnilor!

Banzaaiiiiiiiiiii :ha: :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

@ Clauho: maine sigur ne vedem... am niste Cd-ul pt tine, si mai vorbim putin despre Isuzu-uri :x

Bafta multa lui Gepetto si Niros :h5

Ne vedem maine !

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

Azi impreuna cu altii (rzv, r3dscorpion etc) am fost doar spectator. Dar am facut ceva poze, nu am apucat sa le sortez asa ca mai sunt si miscate printre ele, oricum le gasiti pe toate aici http://picasaweb.google.com/radu.bilciu/Hobby#

Alfonso te felicit :1 inca o data pt locul obtinut, dar si pe tine bbb :bravo . Tu macar ai participat, eu nu. Bine, evident ca am o scuza...am mt-uri. Iar open inca nu e de nasul meu.

Daca vin maine, va aduc cate un dvd cu pozele la rez maxima.

Super poze.

Alf, n-am apucat sa te vad (pe la 13h00 a tre' sa plec), insa felicitari :1

bbb, dupa cum am mai spus, toata stima pentru tine si masina (mai ales ca eu sunt nasul ei, nu? :h5 ). :bravo

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Ca privitor din afara, traseul a fost bun si putea pune probleme.. de fapt a si pus.. pt cateva masini si piloti.

Pacat ca partile mai interesante se intampla departe de locul spectatorilor, dar din pacate asta e configuratia locului.

Pozele le-am facut cu mobilul.. ca aparatul foto e mort.

Niva, la runda a 2-a a avut numai aprecieri in grupul care statea langa mine.. oricum, abordat excelent.

Probabil ca daca totul mergea ca in runda a 2-a aveau loc toti concurenti care doreau sa participe, parca a durat cam 1 h toata runda.

Spectacol a fost , se vedea cine nu are mila de masina si cine abordeaza corect... dar pana la urma asta e trialul.

Surprinzator si Jimnyul..ca incepatoare(dupa semne) e ok

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Pacat ca Jimnyul nu a avut un pilot experimentat la volan,altfel nu avea scuze sa nu castige :grin:

Eu am facut traseul cu Jimny si l-am testat cu un G si ca sa ma asigur ca incape bine toata lumea l-am testat si cu un L200.

S-a dovedit ca o masina lunga precum D-Maxul dara care un pilot bun ajunge pe podium :grin:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Pacat ca Jimnyul nu a avut un pilot experimentat la volan,altfel nu avea scuze sa nu castige :grin:

Eu am facut traseul cu Jimny si l-am testat cu un G si ca sa ma asigur ca incape bine toata lumea l-am testat si cu un L200.

S-a dovedit ca o masina lunga precum D-Maxul dara care un pilot bun ajunge pe podium :grin:

Asa este , s-a cam chinuit (Jimnyul) saracul. Dar , invinsii am fost noi , cei care nu am participat. :h5

Link spre comentariu

Impecabila organizarea, felicitari !

Eu am mers fara frane in prima mansa. O anvelopa din gramada aia mi-a rupt conducta de frana si pt. asta am culcat un jalon.

Multumita lui Ionutz si echipei tehnice(inca o data felic. org.) am putut participa la a doua in care am scos un timp bunicel. Total pozitia 8.

Link spre comentariu

Am ajuns primul acasa , deh , indatoriri casnice , spun si eu ceva , dar o sa urmeze cutremurul cand vor veni baietii acasa :

In acceptiunea personala , dar sper sa fie si asentimentul vostru , il declar eroul zilei pe dl. Geppeto

, care dupa ce a stat 10 min. in groapa de 2 m cu apa de juma de metru , odata masina scoasa masina troliata , a coborat din masina cu un zambet uluitor , de satisfactie desavarsita , s-a uitat spre noi si a spus : S-a orit motoru , f... g... masii(ulterior s-a constatat ca sarise borna de la baterie) .

Tot erou la-si declara si pe dom doctor Semaca , care a muncit serios si fizic si intelectual , uzand serios si arsenalul din dotare(masina).

Dar las baetii sa povesteasca mai multe , a fost spectacol azi. :h5 :h5

Link spre comentariu

Vizitator reallifehunter

A fost super-spectacol,clar.Si inca si mai clar,nu prea aveam ce sa caut acolo cu configuratia actuala(nici macar cu mt nu faceam fata,sigur) decat Simex sau more.

O parere insa de simplu spectator,neafiliat vre-unei marci anume:Toyota ramana Toyota,eleganta,putere si abilitati extraordinare pe care nici o "cocotatura" nu o poate egala...am vazut chiar rasturnari ale barzaunilor supermodificate...spectacol,nu zic,zgomot mult,toate astea in timp ce o Toyota alba,printre ultimile,trecea peste toate obstacolele fara sa se stresezee macar.

Superba si iesirea ei din groapa,fara partaituri si strofocari de motor ucis in neputinta...aproape a iesit fara troliu.

Pacat ca prea putini au avut ochi pt ea,incepuse si show-ul monster-track,spre ghinionul lor..

Felicitari pt aceasta masina,anonima aproape pt marea masa aspectatorilor.Si culmea,fara cine stie ce imbunatatiri spectaculoase...ma declar clar fan Toyota si deja incep sa ma documentez si sa caut..

Link spre comentariu

:ha: :ha: :ha:

@dan: nu cred ca eram eu... mai erau inca 2 toy albe acolo..... :h5 De aia intrebam si eu....

In alta ordine de idei: damage: bara de directie s-a cam indoit.. Dar nu e bai, totul a fost f misto !!

Just.... Poke :)
Link spre comentariu

Vizitator reallifehunter

@reallifehunter: nu ai si tu o poza cu masina (Toyo de care zici) ??? Sau macar sa ne spui ce numar de concurs avea. Ca sa stim si noi ce si cum... :h5

Am Jimny,prietene si intentionez,dupa ce am vazut azi,sa trec la Toyota.Nu ca nu as iubi jimny la nebunie,fiind masina mea de suflet,dar sufar de obiectivitate( :y deh,defect mare) si nu ma pot minti singur...

La concurs am participat activ cu...privitul :) si am putut sa-mi formez o parere din afara,neutra si obiectiva,fara sa am o miza sau vre-o influenta directa.Si ce bine s-au vazut masinile si defectele si abilitatile..mai bine ca niciodata,fiind si totul concentrat pe o suprafata relative mica si lasand posibilitatea unor comparatii clare si echitabile raportate la segment de traseu.

Si nu in ultimul rand...nici macar nu am vre-un prieten care sa aiba Toyota.A fost doar o simpla parere a unui spectator sincer...

Link spre comentariu

@reallifehunter: nu ai si tu o poza cu masina (Toyo de care zici) ??? Sau macar sa ne spui ce numar de concurs avea. Ca sa stim si noi ce si cum... :h5

Am Jimny,prietene si intentionez,dupa ce am vazut azi,sa trec la Toyota.Nu ca nu as iubi jimny la nebunie,fiind masina mea de suflet,dar sufar de obiectivitate( :y deh,defect mare) si nu ma pot minti singur...

Eu te intrebam doar ce numar de concurs avea masina aia de care ziceai tu. Sau daca ai o poza cu ea. Ptc nu stiu de care Toyo ziceai. Atat :h5

Just.... Poke :)
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare