Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inmatriculare defender cu 3 locuri in fata

Adrian_B
 Share

Recommended Posts

Buna ziua toturor.

Am un Defender 90 adus din Franta, care are 3 locuri in fata original de fabrica si asa a fost inmatriculat in Franta. In Romania mi-a dat respins de la omologare pentru ca are 3 locuri si au spus sa demontez locul din mijloc. Intrebarea mea este daca a inmatriculat cineva vreun Defender cu 3 locuri in fata si cum a procedat? Ce este de facut? Cei din Arad au spus ca de la Bucuresti au dat respins, dar se poate face o cerere catre Directorul RAR de la Bucuresti. Ma poate ajuta careva cu vreo informatie? Va multumesc. O zi buna tuturor.

• 10 months later...
Salut , de aceeasi problema m-am lovit si eu la RAR ,am renuntat complet la scaunul din mijloc deoarece nu vroiau sa mi-l omologheze pe motiv ca nu ar legal ...

• 5 months later...
Salut,am patit si eu aceeasi eu problema,land rover 90 imatriculat 30 de ani in Italia 3 locuri ,in Romania mi sau acceptat doar 2 locuri.Am facut contestatie la RAR Bucuresti si mi sa spus ca trebuie sa demonstrez ca asa a iesit masina din fabrica si asa am facut,am facut o cerere la Land rover Italia in care sa-mi specifice ca asa a fost fabricata masina,ma costat 120€,si am mers iarasi la RAR surpriza nu a fost suficient m-au trinis la o reprezentanta Land rover autorizata din tara care sa-mi ateste ca scaunul ci centura sunt cele originale (200 lei),de parca centura si scaunul nu ar fi piese de schimb,m-am prezentat din nou la RAR si dupa ce au trimis cele doua atestate la Bucuresti mi sa omologat si cel de al treilea scaun.Culmea e ca in raspunsul celor de la Bucresti scria ca ei nu trebui sa respecte o omologare di alta tara membra UE,asa ca multa rabdare .
  • Like 1

Astia de la RAR ar trebui tarati prin instante la fiecare aberatie de-a lor... Sunt obligati prin lege sa omologheze autovehiculul cu echiparea cu care a iesit din fabrica deci daca a fost cu 3 scaune din start trebuia omologata instant fara atatea fitze
  • Like 1

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use