Adrian_B Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 Buna ziua toturor. Am un Defender 90 adus din Franta, care are 3 locuri in fata original de fabrica si asa a fost inmatriculat in Franta. In Romania mi-a dat respins de la omologare pentru ca are 3 locuri si au spus sa demontez locul din mijloc. Intrebarea mea este daca a inmatriculat cineva vreun Defender cu 3 locuri in fata si cum a procedat? Ce este de facut? Cei din Arad au spus ca de la Bucuresti au dat respins, dar se poate face o cerere catre Directorul RAR de la Bucuresti. Ma poate ajuta careva cu vreo informatie? Va multumesc. O zi buna tuturor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
va92gsm Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 Salut , de aceeasi problema m-am lovit si eu la RAR ,am renuntat complet la scaunul din mijloc deoarece nu vroiau sa mi-l omologheze pe motiv ca nu ar legal ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magureanu Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Salut,am patit si eu aceeasi eu problema,land rover 90 imatriculat 30 de ani in Italia 3 locuri ,in Romania mi sau acceptat doar 2 locuri.Am facut contestatie la RAR Bucuresti si mi sa spus ca trebuie sa demonstrez ca asa a iesit masina din fabrica si asa am facut,am facut o cerere la Land rover Italia in care sa-mi specifice ca asa a fost fabricata masina,ma costat 120€,si am mers iarasi la RAR surpriza nu a fost suficient m-au trinis la o reprezentanta Land rover autorizata din tara care sa-mi ateste ca scaunul ci centura sunt cele originale (200 lei),de parca centura si scaunul nu ar fi piese de schimb,m-am prezentat din nou la RAR si dupa ce au trimis cele doua atestate la Bucuresti mi sa omologat si cel de al treilea scaun.Culmea e ca in raspunsul celor de la Bucresti scria ca ei nu trebui sa respecte o omologare di alta tara membra UE,asa ca multa rabdare . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sierrafery Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Astia de la RAR ar trebui tarati prin instante la fiecare aberatie de-a lor... Sunt obligati prin lege sa omologheze autovehiculul cu echiparea cu care a iesit din fabrica deci daca a fost cu 3 scaune din start trebuia omologata instant fara atatea fitze 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts