Vizitator Danco Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Ma cheama Dan, am 29 de ani si conduc un Isuzu Trooper '88, 2.8TD. In rest toate bune. Va salut cu respect! :tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Salut si bine ai venit! E fosta masina a lui Nike cumva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 bine ai venit :W te asteptam la sibiu sa mai pune-m un colant cu sibiu 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 SAlut Dane si bine ai venit. Da Max este fosta masina a lui Nike :B MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 bun venit in club :grin: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Atunci cunoastem marfa. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Max dece faci prosti? Nike a spus ca masina a mers doar pe sosea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Max dece faci prosti? Nike a spus ca masina a mers doar pe sosea Futui...nu mi-am dat seama... :grin: :grin: :grin: :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Max dece faci prosti? Nike a spus ca masina a mers doar pe sosea ... mai rau, a zis ca a fost a lu' sor-sa, doctorita ... si ca masina a stat mai mult in garaj, ca femeia era plecata tot timpul in strainatate, la specializare :grin: :grin: :grin: ... PS : Bun venit pe forum ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Danco Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 BRAAVOO! Nice try, baieti.... Multumesc pentru primire! Foarte cumintica masina, nu depaseste limitele, daca-i spui sa tereaca ea trece nu se gandeste de doua ori. Am auzit de roata buclucasa care a sarit, de la doua persoane...si despre roti diferite stanga fata, stanga spate. :ih. Cat despre Nike pot spune cu mana pe inima Nike&PAROL. Mi-a zis tot ce scartie, curge, bate si rontaie fara lucruri ascunse. Dar fieru e fier, si se face al drcului...nu puneti si voi la inima! Sa-mi mai ziceti si mie una alta, sa mai invat si eu cate ceva, ca nimeni nu s-a nascut invatat. Sa mearga fieru si sa se-nvarta roata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Bine ai venit Dane,tu ai mostenit un fier cu pedgree :D L-a invatat Nike cum sa mearga in teren :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Bine ai venit! Cand nu te va multumi isuzu sa-ti iei nissan 4,2. :D Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Bine ai venit! Cand nu te va multumi isuzu sa-ti iei nissan 4,2. :D Cu volanul pe dreapta :grin: :-P :twisted: :!: :jp1 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
navara Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 imbarligatorilor :P .bine ai venit.noi am fost tepuiti cu cazanu de samsaru ala de la care l-am luat fara cardan :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
navara Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 imbarligatorilor :P .bine ai venit.noi am fost tepuiti cu cazanu de samsaru ala de la care l-am luat fara cardan :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate