Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Wrangler Corbeanca?

gabyb2008

Postări Recomandate

Salutare!

Exista vreun posesor de Wrangler (eventual an 2009+ si eventual CRD) prin Corbeanca dispus la o mica discutie asa ca "intre vecini" despre Wrangler-ul sau? Ma tenteaza sa-mi iau anul asta unul (cel mai probabil CRD, stock si 2010+) si as fi curios sa aud niste pareri direct de la un proprietar... (forum-ul l-am rasfoit destul de mult). Fac cinste :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Wrangler Corbeanca?

Unul (galben sau portocaliu parca - frumoasa masina) il stiu si eu, trec des pe strada unde locuieste dar nu ne-am "petrecut" pana acum... :)

Haha, imi pare rau, nu stiu nici ce se intampla la Vladiceasca si nici cand...Nu sunt cu off-road-ul in general (dar imi plac masinile 4x4 capabile si linistea pe care o ai atunci cand stii ca in caz de nevoie "poate") deci poate de-asta nu stiu...in caz ca asta se practica pe-acolo :) Nu stiu decat ca Wrangler e masina la care visam de mic si nu sunt sigur ca ma linistesc pana nu o sa am una (chiar daca e posibil sa ma "linistesc" atunci cand o vand de nevoie, sper sa nu fie cazul...dar poate e prea devreme sa ma gandesc la asta zic, deocamdata nici nu o am).

Editat de Astral
Link spre comentariu

Re: Wrangler Corbeanca?

Inseamna ca ai avut cosmaruri cand ai fost mic :) Pentru vise faine, ia-ti Patrol :) Glumesc evident.

Cea mai buna masina e aia pe care o ai si te poti tine de ea. Restul este ... can-can.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare