gabyb2008 Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Salutare! Exista vreun posesor de Wrangler (eventual an 2009+ si eventual CRD) prin Corbeanca dispus la o mica discutie asa ca "intre vecini" despre Wrangler-ul sau? Ma tenteaza sa-mi iau anul asta unul (cel mai probabil CRD, stock si 2010+) si as fi curios sa aud niste pareri direct de la un proprietar... (forum-ul l-am rasfoit destul de mult). Fac cinste :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Re: Wrangler Corbeanca? da, sunt, eu unul stiu 3, poti sa vii cu berea si la Vladiceasca sa o bem :) still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Re: Wrangler Corbeanca? nenea Gigi, nu nenoroci omul ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabyb2008 Postat Aprilie 25, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2018 (editat) Re: Wrangler Corbeanca? Unul (galben sau portocaliu parca - frumoasa masina) il stiu si eu, trec des pe strada unde locuieste dar nu ne-am "petrecut" pana acum... :) Haha, imi pare rau, nu stiu nici ce se intampla la Vladiceasca si nici cand...Nu sunt cu off-road-ul in general (dar imi plac masinile 4x4 capabile si linistea pe care o ai atunci cand stii ca in caz de nevoie "poate") deci poate de-asta nu stiu...in caz ca asta se practica pe-acolo :) Nu stiu decat ca Wrangler e masina la care visam de mic si nu sunt sigur ca ma linistesc pana nu o sa am una (chiar daca e posibil sa ma "linistesc" atunci cand o vand de nevoie, sper sa nu fie cazul...dar poate e prea devreme sa ma gandesc la asta zic, deocamdata nici nu o am). Editat Aprilie 25, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Re: Wrangler Corbeanca? Inseamna ca ai avut cosmaruri cand ai fost mic :) Pentru vise faine, ia-ti Patrol :) Glumesc evident. Cea mai buna masina e aia pe care o ai si te poti tine de ea. Restul este ... can-can. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Re: Wrangler Corbeanca? ..... Cea mai buna masina e aia pe care o ai si te poti tine de ea...... Gresit ! Cea mai buna masina e aia pentru care iti plateste altcineva combustibilul ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate