blondan2007 Postat Aprilie 29, 2018 Partajează Postat Aprilie 29, 2018 A mai patit cineva sa ii se rupa sparga bucsa de la cablu chiar de la maneta si dupa ce am montat alt cablu dupa 2 miscari de maneta aceiasi problema sa fie ceva la cutia de transfer pt ca mi se pare ca merge cam greu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 29, 2018 Partajează Postat Aprilie 29, 2018 Re: Cablu cutie transfer A mai patit cineva sa ii se rupa sparga bucsa de la cablu chiar de la maneta si dupa ce am montat alt cablu dupa 2 miscari de maneta aceiasi problema sa fie ceva la cutia de transfer pt ca mi se pare ca merge cam greu De obicei se uzeaza si iese de pe bolt nu se rupe . Ceva e in neregula acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Aprilie 29, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2018 Re: Cablu cutie transfer Foarte greu merge tija de la cutia de transfer nu pot sa o imping cu mana doar cu un levier e normal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 Re: Cablu cutie transfer Foarte greu merge tija de la cutia de transfer nu pot sa o imping cu mana doar cu un levier e normal Maine daca ma suni pot sa verific cum merge . Nu am avut curiozitatea sa vad cum merge cu mana app. E Rubicon ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Mai 4, 2018 Autor Partajează Postat Mai 4, 2018 (editat) Re: Cablu cutie transfer Wrangler 3 jk 2008 cu 2 usi probabil nu o sa am semnal azi ca urc la munte dar daca poti verifica si sa postezi ti-as fi recunoscator Editat Mai 4, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 6, 2018 Partajează Postat Mai 6, 2018 Re: Cablu cutie transfer Wrangler 3 jk 2008 cu 2 usi probabil nu o sa am semnal azi ca urc la munte dar daca poti verifica si sa postezi ti-as fi recunoscator Se poate actiona cu mana libera dar destul de greu pentru ca levierul e scurt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate