Razvan Dinescu Postat Aprilie 30, 2018 Partajează Postat Aprilie 30, 2018 (editat) Va salut, Sunt nevoit sa renunt la pasiunea mea care mi-a oferit satisfactii si ocazia de a cunoaste oameni frumosi care au devenit prieteni pe viata. Imi vand masinile si totusi ma incapatanez sa raman activ... cu un un 4x4 cat mai confortabil. Din experienta voastra ce imi recomandati? Sufar de spondiloza cervicala pe care am pacalit-o 2 ani cu un guler la gat si cu proceduri de recuperare ca sa mai pot totusi iesi.. saptamanal .... Acum as vrea sa achizitionez cea mai confortabila masina 4x4 stoc.. fara modificari . Va vedea doar forestiere si ceva urcari usoare cat o sa imi permita masina... restul compensez cu experienta cica.. Ca ideea sufar la zdruncinaturi sus jos.. date de o masina rigida... nu stiu cum sa ma exprim mai clar dar cred ca m-am facut inteles. Va multumesc anticipat. Sper sa existe si altceva in afara de Disco 2 si 3... Nu conteaza cate usi are.... buget maximum 9000 de euro. Va multumesc din nou. Ps. Pajero lung dupa 2003 e rigid? Grandul e rigid? Editat Aprilie 30, 2018 de Razvan Dinescu Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 30, 2018 Partajează Postat Aprilie 30, 2018 Re: Ajutor 4x4 confortabil Atat Pajero did cat si gc sunt niste masini foarte confortabile, daca mergi spre o varianta avantajoasa (utilitara sau bg) recomand cu caldura gc 2005+ Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 30, 2018 Partajează Postat Aprilie 30, 2018 Re: Ajutor 4x4 confortabil Land Cruiser 100 :y LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Mai 7, 2018 Partajează Postat Mai 7, 2018 Re: Ajutor 4x4 confortabil VW Touareg,suspensie pneumatica cu motorul de 3 litri.Incaltat cu niste AT-uri decente se descurca excelent in teren. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Mai 7, 2018 Partajează Postat Mai 7, 2018 (editat) Re: Ajutor 4x4 confortabil Weekendul viitor am in plan sa ajung in Bucuresti, daca vrei facem o plimbare pe forestiere usoare , cu si fara bara stabilizatoare ( eu am simtit o mare diferenta in salturi pe axa Z , deconectand stabilizatoarea) sa vezi cum te simti. Eu am hernie discala L5-S1 cu "iesire" 12mm cam pe toate axele; am mers acum 2 weekend-uri cam toata ziua cu Dan S. pe V.Doftanei, sa vad daca ma pot baga la dacii liberi si a fost ok. E vorba de GC , model WJ. Editat Mai 7, 2018 de danciucu XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Mai 7, 2018 Autor Partajează Postat Mai 7, 2018 Re: Ajutor 4x4 confortabil Va salut; merci baieti merci si Danciucu pana la urma m-am decis la Lc 120 Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Re: Ajutor 4x4 confortabil Salut! Am 3 discuri herniate vechi de 6 ani. Initial, nu puteam sa merg nici cu turismul. Dupa 2 ani in care am mers constant la sala si nu am mai facut miscari bruste sau de rotatie, ma dau jos din pat cum trebuie s.a.m.d., merg cu Jimny pe coclauri de 3 ani jumatate si nu am probleme. Daca totusi vrei o masina foarte confortabila, ceea ce ai ales tu, LC 120 este o alegere buna. Peste ar fi doar LR Dicovery la capitolul confort. Daca vrei sa faci upgrade la sustensii, iti recomand Dobinsons. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Mai 8, 2018 Autor Partajează Postat Mai 8, 2018 Re: Ajutor 4x4 confortabil Merci frumos Koais Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanp Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 (editat) Re: Ajutor 4x4 confortabil Salut, Si eu am probleme cu spatele (sacralizarea vertebrelor L5-L6) care s-au mai diminuat datorita kinetoterapiei si pot sa-ti recomand dupa multe incercari ca nimic nu este mai confortabil decat un Range Rover P38 cu suspensia pneumatica. Bogdan Editat Mai 8, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Mai 8, 2018 Autor Partajează Postat Mai 8, 2018 Re: Ajutor 4x4 confortabil Merci... o gramada de suferinzi aici....:old Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 16, 2018 Partajează Postat August 16, 2018 Re: Ajutor 4x4 confortabil ...si pana la urma ai gasit ceva confortabil? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuSG Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Re: Ajutor 4x4 confortabil Salut, sustin spusele lui bogdanp, nimic nu se compara cu RR P38 la confort si putine la ce poate in teren, e foarte comoda si Touaregul, dar pierde mult la capacitatile offroad si are niste preturi de intretinere astronomice! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Re: Ajutor 4x4 confortabil 4x4 confortabil pe strada ...da ...In padure ...nu prea ... cand ai iesit cu utilajul in afara asfaltului se cam termina confortul. Indiferent ca iti iei Toyota, Nissan, Jeep sau Mitsubishi. Garantat 101%. Nici macar Tuaregul nu mi s-a parut confortabil in afara asfaltului cu toate sistemele lui ... Disco 1-2-3 ...mi s-au parut mult mai putin confortabile decat Y61. E posibil ca parerile celorlalti sa nu coincida cu ale mele ...dar fiecare cu opinia sa. Parerea mea ar fi sa stai linistit o perioada, sa-ti tratezi "problemele" ... si dupa aia ...sa vezi la ce te inhami. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat August 22, 2018 Partajează Postat August 22, 2018 Re: Ajutor 4x4 confortabil Razvan, sunt tare curios ce vei alege ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat August 23, 2018 Autor Partajează Postat August 23, 2018 Re: Ajutor 4x4 confortabil Am ales cu inima ca de obicei....:ha: Am vandut Expeditionarul 3.0 automat care ma rupea de spate.. a fost masina visurilor mele.....cand a plecat am avut un soc la propriu... am dat-o cu inima buna si cu tot ceea ce am avut la ea... dar nu am dormit 3 zile... Dupa o vreme si mult studiu vis-a-vis de confort...am luat un RRS ... pe care l-am pus la punct total... si care este extrem de confortabil...deh.. pernele nu se compara cu nimic...evident ca mi s-a facut mila de el sa il bag in padure.. mai ales ca nu ma vad despartit de masina asta prea curand.. Cand am vandut Cireasa....care ma rupea de spate si ea... am luat un Defender.. si uite asa de la un Nissanist 100% am tranzitat la LR. Oricum masina mai buna ca Nisssan-ul sincer nu cred ca exista.. daca vorbim de fiabilitate.. in 4 ani cu o ingrijire exemplara nu s-a stricat nimic.. si cand spun nimic inseamna pur si simplu nimic! Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 Re: Ajutor 4x4 confortabil Am ales cu inima ca de obicei....:ha: ... am luat un Defender.. si uite asa de la un Nissanist 100% am tranzitat la LR. Oricum masina mai buna ca Nisssan-ul sincer nu cred ca exista.. daca vorbim de fiabilitate.. in 4 ani cu o ingrijire exemplara nu s-a stricat nimic.. si cand spun nimic inseamna pur si simplu nimic! Maistre, ai uitat sa spui cat ai suspinat cand ai avortat primul cotet, ala albastru. Wa tu esti "lentloverist" 100% ...lasa vraja... :grin: Nu stiu in ce masura Defenderu e mai confortabil decat Y61 ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate