Yonutz Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 (edited) Se vinde autoplatforma VW LT46 ptr ca nu imi mai trebuie si sta degeaba de ceva timp: -an fabricatie 11/2005, inmatriculat 02/2006 -km 210.000 (reali) -punte dubla spate -lungime platforma - 5 metri (intra orice masina lunga de teren fara probleme) -motor 2.8 de MAN, 163CP, detarata (se conduce cu B-ul) si autoplatforma in acte -caroserie facuta la Slatina autorizat si foarte solid din otel. -troliu combinatie Warn-Kingone cu plasma de 12 -girofar -proiectoare de lucru spate (cadou inca doua proiectoare led pe care nu am apucat sa le montez) -statie radio -baterie gel Sunlight de 105A -acte in regula (se poate face fiscal in momentul vanzarii fara probleme) -carlig de tractare -are si panoul din spate al platformei dar nu il am montat. -doua randuri de rampe, unele de otel de 2m lungime si unele de aluminiu de 3m lungime -un set de chingi profesionale roti (4 bucati) -2 opritoare roti profesionale Knot -4 lazi de scule si/sau depozitare stanga-dreapta Pret: 9000 euro. Acest pret este discutabil in limita bunului simt. Nu deranjati cu oferte absurde. Nu am facut cu autoplatforma decat tractari in interes personal. A nu se confunda de "obositele" exploatate PE care le gasiti pe piata. Starea este una acceptabila, a nu se intelege "impecabila sau exceptionala". Accept schimb cu masina de teren din gama Nissan sau Toyota + diferenta. Doar daca sunt evaluate corect. Relatii la 0743.122.225 Edited May 1, 2018 by Astral consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Dinescu Posted May 1, 2018 Share Posted May 1, 2018 Re: Autoplatforma VW LT46 (se conduce cu B-ul) Confirm ca platforma corespunde descrierii. Am mers cu ea si este exact cum spune proprietarul. Nici nu simte un Patrol pe ea. Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted May 4, 2018 Author Share Posted May 4, 2018 (edited) Re: Autoplatforma VW LT46 (se conduce cu B-ul) Daca nu as avea nevoie de "infuzie de capital" in business asta ca sa ma "f** in ele de banci inca odata, ptr a nu stiu cata oara" :ha:, nu as vinde-o sub nici o forma ...De fiecare data cand am avut nevoie de platforma, m-am dus si mi-am facut treaba ...fara discutii de genul "eu duminica nu pot"! :grin: Edited May 4, 2018 by Astral consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Re: Autoplatforma VW LT46 (se conduce cu B-ul) Ionut :) platforma ca platforma da skyline-ul ala ce mai e cu el ca mie ala imi face cu ochiul:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted May 16, 2018 Author Share Posted May 16, 2018 (edited) Re: Autoplatforma VW LT46 (se conduce cu B-ul) In continuare de actualitate. Pretul este discutabil in limita bunului simt ...nu veniti cu combinatii cu terenuri, rinichi, bucati de ficat ...ca nu accept! Intre timp cred ca o sa-i montez si cutia de accesorii cu "leduri" PE care o am cumparata ptr ea... Intrucat radiatorul picura pe la o imbinare, i-am pus radiator nou. Edited May 16, 2018 by Astral consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts