daniel66 Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 A doua schimbata si la aceasta s a strambat axul ,asta numai cind o fortez in teren .ce as putea face? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: probleme cu semicaseta de directie la nissan terrano Un amortizor de directie... saaaau, sa-i schimbi si a 3-a oara semicaseta. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Noiembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: probleme cu semicaseta de directie la nissan terrano m am gandit la un amortizor de directie nimic de zis,o sa mi iau dar nu cred ca el o sa ma ajute prea mult ma gandeam la ceva modificari in tratamentul axului ,cu siguranta cei ce au nissan terrano au intimpinat acest fapt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: probleme cu semicaseta de directie la nissan terrano La terrano nu exista amortizor de directie si problema nu este cu caseta de directie ci cu dubla articulatie a directiei din pivoti care duce la o contorsionare a barei de directie si a axului casetei de directie. Eu am gasit o metoda nu foarte ortodoxa am sudat o culisa pe bara de directie care se sprijina pe sasiu asa macar am eliminat una din articulatii 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: probleme cu semicaseta de directie la nissan terrano Mi ar fi de mare ajutor sa vad acea culisa poate i mi trimiti o poza pe mail Acropole.1994@yahoo.com ,s au macar o schita pe hartie .multumesc mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate