shinobi Postat Mai 5, 2018 Partajează Postat Mai 5, 2018 Are cineva o capota de 90 gri?... in stare buna și fără pământ pe ea(chit) mmmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 5, 2018 Partajează Postat Mai 5, 2018 Re: Capota prado Am eu. In stare excelenta. Nelovita, nereparata. Later edit: Scuze, a mea e verde inchis. Acum am vazut ca tu ai nevoie de una gri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shinobi Postat Mai 5, 2018 Autor Partajează Postat Mai 5, 2018 Re: Capota prado Am eu. In stare excelenta. Nelovita, nereparata. Later edit: Scuze, a mea e verde inchis. Acum am vazut ca tu ai nevoie de una gri. cat vrei pe ea? mmmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 5, 2018 Partajează Postat Mai 5, 2018 Re: Capota prado cat vrei pe ea? 450 de lei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shinobi Postat Mai 6, 2018 Autor Partajează Postat Mai 6, 2018 Re: Capota prado 450 de lei ok. ai si grila de sub stergatoare? mmmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 6, 2018 Partajează Postat Mai 6, 2018 Re: Capota prado ok. ai si grila de sub stergatoare? Am si grila respectiva dar nu ti-e de folos pt e pt masini cu volanul pe dreapta si pozitiile stergatoarelor sunt schimbate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shinobi Postat Mai 6, 2018 Autor Partajează Postat Mai 6, 2018 Re: Capota prado Am si grila respectiva dar nu ti-e de folos pt e pt masini cu volanul pe dreapta si pozitiile stergatoarelor sunt schimbate. unde ai capota? mmmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 6, 2018 Partajează Postat Mai 6, 2018 Re: Capota prado unde ai capota? La mine la garaj. In Baia Mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 6, 2018 Partajează Postat Mai 6, 2018 Re: Capota prado Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shinobi Postat Mai 6, 2018 Autor Partajează Postat Mai 6, 2018 Re: Capota prado La mine la garaj. In Baia Mare. ...trebuie sa gasesc pe cineva care vine de acolo si poate sa o aduca. mmmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate