akos.kacso Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 buna, chiar astazi am observat ca am o problema enorm de mare la samy ul meu, ramanea mereu fara apa de racire.... cand mam uitat mai bine, am observat ca curcere un pic, este ruginit pe partea dreapta, probabil deaceea si picura putin... se poate face ceva? sau trebuie sa-mi iau un radiator nou?? de la care masina se mai potriveste stie cineva?? mersi pt raspuns Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: radiator defect, ce se poate face?? Depinde cit de tare curge. Sunt 2 variante de solutii pentru reparat in benzinarii. Una e o pulbere de metal, alta e solutie lichida. Personal, o recomand pe cea lichida. Pulberea, daca e prea multa, se stringe pe linga termostat sau pompa de apa si mai mult rau face decit bine. Daca gaura e prea mare, trebuie dat jos si lipit la cald. Daca mesterul zice ca e prea mare gaura chiar si pentru lipit, trebuie schimbat. Eu as incepe cu solutia lichida, si daca problema nu se rezolva, as continua cu celelalte solutii. Bafta mare I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: radiator defect, ce se poate face?? Se poate cositori si se rezolva fara probleme. Acuma depinde si cat de ruginit e ar eu zic ca se rezolva. Daca nu o rezolvi am eu radiator. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: radiator defect, ce se poate face?? eu am avut o problema asemanatoare cu radiatorul de la samuraiul meu si a fost inlociut cu un radiator de bmw 316 cred ca model 80 . trebuie un gat mutat si atat , in rest este la fel ca marime si functioneaza perfect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naivatco Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: radiator defect, ce se poate face?? solutiile, indiferent ca sunt pulberi sa nu..... infunda radiatorul..... lipitura e singura solutie de a rezolva problema. iti recomand sa-l alamesti, iar daca nu ai cum.... foloseste cositor, dar nu de ala de burlane si jgeaburi ca nu te tine prea mult. cumpara o rola de cositor pt tevi de cupru..... te tine lejer pana pe la 150grade si se intinde misto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate