Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

bucse watts discovery 2

pog

Postări Recomandate

Buna seara!

am un disco 2 la care i-am schimbat toate 5 bucsele watts de la puntea spate de la britparts. dupa 4luni is varza.de unde pot cumpara altele mai rezistente?

Cunoaste cineva un electrician auto care sa cunoasca instalatia de la disco 2 in zona alba sau deva. mi-a luat foc de 3 ori in nici doua saptamani tabloul de sub bord.

Va multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: bucse watts discovery 2

Salut, in primul rand completeaza-ti te rog profilul cum trebuie sau daca alta data nu raspund scrie la mine in semnatura cu rosu de ce

la bucsele watts nu tin ieftiniturile, ori le iei bucata cu bucata pe original ori pui de astea https://www.ebay.co.uk/itm/SPF4400K-SUPERPRO-BUSH-KIT-LAND-ROVER-DISCOVERY-SERIES-2-WATTS-LINK-REAR-BUSHING-/252178555269 , la pret tot pe acolo iesi, altfel o sa le tot schimbi anual

cum adica a luat foc de 3 ori tabloul? ai schimbat 3 tablouri si toate au luat foc?

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

L-am schimbat de 2 ori, pe al treilea îl țin in portbagaj pana o sa-mi găsească cineva problema. L-am dus la electricieni ,toți schimba duligile de la semnalizări,merge traba 3-4zile și după nimik. Acuma merg cu siguranță de 5 amperi în loc de 15 pe semnalizari ca sa nu-mi mai ardă tabloul pe care l-am cositor unde s-o ars

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Mai nou exista si bucse watts de la FEBI. Le voi comanda saptamana viitoare pt ca cele de la shitparts nu tin deloc. De originale nu mi se rupe inima sa investesc. A mai incercat cineva sa schimbe bucsele oscilante watts cu unele strunjite de teflon sau poliuretan?

If I’m going to hell, I’m going in a Land Rover!
Link spre comentariu

Mi-am pus eu un kit de la Britpart din alea galbene fix cand am luat masina. Aveam cateva care trebuiau schimbate...cateva care erau bune si am pus din plastic.

Nu am mai umblat la ele de atunci dar masina e mai rigida, mai scartaie dar m-am obisnuit si nu e disconfortul ala cand se duce o bucsa clasica.

Astea din plastic par destul de rezistente...ca o paralela in 5 ani la Land Cruiser am schimbat bucsele bara stabilizatoare de 3 ori de fiecare data originale...

"A bon entendeur, salut!"
Link spre comentariu

A mai incercat cineva sa schimbe bucsele oscilante watts cu unele strunjite de teflon sau poliuretan?

Am incercat eu mai demult... facute la strung din galeti de tank... lateralele tin dar aia din mijloc a picat destul de repede, macar aia trebuie de calitate superioara daca vrei sa fie OK, eu am pus Superpro SPF4400K, cu astea sunt multumit

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare