Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nou posesor de Disco 2

med_max

Postări Recomandate

Re: Nou posesor de Disco 2

Acum pana in 2000 de ture nu prea trage ... Pe la 2300 baga un zvac, pe tester nu mai am nimik.

Curatat mufa aia rotunda de la cablaj injectoare nu mai avea ulei mai deloc.

Ferry la cat trebui sa fie rotita/piuluta de la wastegate, stiu ca tu ai reglat-o numai ca nu gasesc postarea. Tin minte ceva sa lasi 2 filete parca inspre sofer sau botul masinii?

vezi sa nu agate wastegateul ca se mai intampla, trebuie dezgatat bratul, uns bine partea de la turbina si miscat in ambele parti sa simti ca se misca usor, la valva scoti furtuanasul de presiune, bagi un puf de WD40 in valva si tragi de cateva ori de brat sa faca niste cuurse maxime( nu se misca foarte usor din cauza arcului deci trebuie un pic de forta). de obicei poti sa duci contrapiulita pe brat pana numeri 10 spire ramase catre valva(din fabrica sunt 13-14) si strangi reglajul pana acolo, daca face overboost mai dai inapoi cate jumate de filet pana e bine

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Nou posesor de Disco 2

Are cineva vreun blueprint cu masuri bara fata / spate pt bari gen arb? Cu placa troliu inclusa ... Sa le pot da la un sudor sa mi le faca dupa schema ...

LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana

Santa Fe 2.2 - 2015 - stock

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare