RZV Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 Buna, Sper ca sunt pe acolo cu discutia asta. Exista posesori de asa ceva? Stiu ca am vazut anul asta la intalnirea de la Comana unul sau doua.....deci posesori sunt. Ma intereseaza si poate mai intereseaza pe cineva diverse detalii.Mi-am facut cont pe forumul dedicat unde-i plin de posesori.Foarte ok oamenii, dar prea multa vorba pt mine. Speta - nu am gasit un posesor care ca puna pe masina gume mai "MARI" 215 /60/17 in loc de 215/55.... cand a inceput discutia pe forum cu rar, politie asigurare m-am simtit ca un elefant in magazinul de cescute. Mai intreb si aici, ma simt mai acasa . deci 215 cu talon de 55 vs talon de 60 inseamna un +3,2 %.....ok . dar pt mine inseamna un +1,2-1,3 cm la inaltimea si asa minuscula... Oare se schimba chiar asa de mult masina ASTA de la atat ? si oare intra ? ca am auzit si contrariul printre comentarii dar totusi un cm ?!?!... lasand de-o parte bratul fortei si bratul legii :ha: PLM, de table noi...la Patrol i-am pus de la 31' la 33' si mergea super....chiar si la jeep am urcat la limita si la fel.... rar, militeni si chestii imi asum,sa nu facem discutia asta aici ca nu are rost. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate